.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Помогнете

Помогнете

Здрасти. ЗнаЧи от 5 месеца близо ми излизат едни пьпки които много ме болят и са по надьлбоко в кожата .Чакам 2/3 дена докато излезе врьхЧе и трябва да я стискам защото боли много и от ватре излиза нещо като вода бяла теЧност прозраЧна и ........ супер гадно сега ми предстои бал на 22ри а проблема по лошия е 4е след като изтискам всиЧко седи 4/5 дена Червено и много гадно защото ми излиза или на носа или между веждите или на бради4ката и кофти да ходя напред назад нашарен... то се видяло Че няма как даги накарам дане излизат е сега за 2 седмици ми илязаха 4 и много неприятно. може ли дами препора4ате някакав крем които барзо да избелва кожата на това място кадето е била пьпката и дане седи много 4ервено аз след това мога даси го мацна с фондутен... моля ако някои има идеа да помогне. благодаря.

препоръчвам ти да отидеш на кожен лекар или поне на козметик там ще ти кажат какво да правиш и не вярвам да се ухарчиш много

купи си от аптеката - салицилов спирт и крем "здраве" - това е стара изпитана резцепта...мажеш пъпките със спирт те изгарят и после с крем здраве обилно( това го прави естествено преди лягане) той е много гъст крем мажеш по много на цялото лице - хем ще заздравеят раните хем и кожата ще ти побелеее...успех...
    п.с. сигурно има и по нови методи но този е от мойте младини и е доста ефикасен

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Пробвай с коректор,а и недей да си изтискваш пъпките сам! Ако пък не ти харесва идеята с коректора наистина,отиди на козметик. Пък и на абитуриентите първите 2 часа им пука за външния вид..После съзнанието ти се замъгляЯява и ако не се прибереш наФиркан кат кирка,то поне ще си си изкарал една безценна нощ.По-вероятно е да се наФиркаш...ениуей.Просто не обръщай внимание на пъпките.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Цитирай Първоначално написано от ^DarknessAngel...^
    Пробвай с коректор,а и недей да си изтискваш пъпките сам! Ако пък не ти харесва идеята с коректора наистина,отиди на козметик. Пък и на абитуриентите първите 2 часа им пука за външния вид..После съзнанието ти се замъгляЯява и ако не се прибереш наФиркан кат кирка,то поне ще си си изкарал една безценна нощ.По-вероятно е да се наФиркаш...ениуей.Просто не обръщай внимание на пъпките.
    Защо дане ги изтисквам сам ? така ще седят по далго време и пове4е ще ме боли то това нещо което е ватре е много и нз.... трябва даго изкарам а за това 4е няма дами пука особено на бала си прав но принципно искам дасе оттарва от тия гадини!

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от sobieskiii
    Цитирай Първоначално написано от ^DarknessAngel...^
    Защо дане ги изтисквам сам ? така ще седят по далго време и пове4е ще ме боли то това нещо което е ватре е много и нз.... трябва даго изкарам а за това 4е няма дами пука особено на бала си прав но принципно искам дасе оттарва от тия гадини!
    Dobre.6te ti obqsnq za6to.Ne biva da izstiskva6 p1pkite si sam za6toto moje da s e infektirat i da stane po lo6o.Ako iska6 gi maji s nqkak1v krem.Uspeh!
    P.P.Az s1m momi4e.
    P.P.2Pi6a na latinica,6toto kirilicata se preeba.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

препоръчвам ти да отидеш на кожен лекар или на козметик

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си