- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Изпит по английски език
Значи 8 клас съм и съм в езиково училище и ще държим изпит по английски език.Ако някой има някаква информация,ако може да ми посочи такъв сайт или ако има предишни изпити,които са се падали моля да помогне,защото нашта учителка дори не знаеше кога е изпита-ние й казахме!!!И много се съмнявам да ни подготви добре,а аз лично посещавам уроци и се старая за висока оценка.Моля,който има някакви материали и желае да ги преодстави да пише-изпити,сайтове,допълнителн а информация за изпита-всичко върши работа.Благодаря много!
Аз бях пуснала някъде една тема специално за тоя изпит, ама беше отдавна.
Така... изпита е на 16.06 от 9.00 до 12.00ч. в твоето си даскало там ще ти обяснят какво да правиш. Ще има 4 компонента - слушане с разбиране, четене с разбиране, лексикален и граматически тест и съчинение. Общо взето това е. По-точно няма как да ти кажа какво се е падало, ако някой друг може...
Това се отнася за всички, които учат чужд език, независимо какъв е, 19 или повече часа на седмица.
Пожелавам успех на всички, на които им предстои това удоволствие![]()
ми аз имам изпитите от последните няколко години в Първа Английска..ако те интересува кажи за пове4е инфо![]()
You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..
това е верният отговор в случая...и аз сам 8 клас с паралелка английски и при мен е такаПървоначално написано от Just_One_Girl
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Първоначално написано от emotions
Ами да по принцип точно това ме интересува.Да видя от какъв горе долу характер са.
ми дай ми майл да ти ги пратя 4е ги имам от една книжка снимани и трябва да ги сканирам първо
You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..
maia6@abv.bg
Mерси мнооого
за това няма да се притесняваш, 1 от най-приятните и лесни изпит, които може да имаш.
6te sam ti mnogo blagodarna ako mi prati6 izpitite i na men maila mi e danka_p@abv.bG BLAGODARQ PREDVARITELNO [-o<
Ми то няма как да ги пратя(ако питаш мен де) защото не са ми ги пратили и на мен все още.Нз що......![]()
моля ви пратете изпитите и на мен! e-mail:verdji_kidman@abv.bg
Душа,аз като бях 8клас, купувахме едни книжки - едни цикламени голям формат, тва в Английската става въпрос. Ако си от нашто даскало мога да ти я дам, ама сичко съм попълнила
Dammmmm.Utre e izpita.........![]()
`estno kazano mnogo ne mi puka de........oba4e ako nqkoj pra6ta izpiti da kaje.Ako e taq ve4er de
....Don't bother!Be happy!....
страшно много се извинявам на всички,на които трябваше да пратя изпитите от миналите години в английската..ама бях заета да уча за изпита,а не да се мотам из нета и ги написах вече..иначе наистина става въпрос за една книжка такава няква лилава или цикламена с изпитите от последните години...ми тва е -утре е изпита,ама поне ще мине и няма да го мислим вече \/ \
/ ..айде след тва да влезем да го обсъдим,ако искате
![]()
иначе днеска правих тоя от миналата година и някъв супер лесен-НЯМА OPEN THE BRACKETS!!/на което и аз се надвам за утре [-o< [-o< [-o< /
успех на всички![]()
![]()
И аз утре имам по английски.Дано да бъде лесен и да мине успешно.Успех на всички,които са с мойта участ!!!
Izpita izob6to ne be6e lesen.Oba4e go vzex4ustvoto e mn qko.Aide i 4estito na vsi4ki koito sa go izkarali =D> =D> =D>
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...
Първоначално написано от honey-7o
damz super e mn sme dobri macko![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Listening и reading мисля, че ще имам 20/20, защото хвърлих бърз преглед на отговорите и съвпадат, но граматиката съм я объркал...
Отвратителен изпит...Не искам да си виждам оценката или отговори, че хептен лошо ще ми стане....
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
здр може ли и на мен да ми пратите изпита, моя мейл е vasilena_mm@abv.bg благодаря Ви
да ,ако някой прочете тема от 1 година![]()
emotions, би ли ми изпратила тестовете и на мен на e-mail cool_witch@abv.bg? Благодаря предварително!
Е браво! Аз не се престраших толкова рано да го държа тоя в Английската и ще го държа май или юнинещо не помня кога беше, ама и в дасклото ще има на края на годината-така поне ще се подготвя и за двата едновременно
![]()
я пратете и на мен даваните изпити naughty_girl_92@abv.bgсамо без спамчета
![]()
За този изпит преди 5 години си купих книжка с примерни тестове Test Yourself in the world of English. Тогава струваше 3 лв. Много съм доволна.
PS. Не се тревожете- изпитът е лесен и приятен.![]()