.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Guest

Изпит по английски език

Значи 8 клас съм и съм в езиково училище и ще държим изпит по английски език.Ако някой има някаква информация,ако може да ми посочи такъв сайт или ако има предишни изпити,които са се падали моля да помогне,защото нашта учителка дори не знаеше кога е изпита-ние й казахме!!!И много се съмнявам да ни подготви добре,а аз лично посещавам уроци и се старая за висока оценка.Моля,който има някакви материали и желае да ги преодстави да пише-изпити,сайтове,допълнителн а информация за изпита-всичко върши работа.Благодаря много!

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Аз бях пуснала някъде една тема специално за тоя изпит, ама беше отдавна.
    Така... изпита е на 16.06 от 9.00 до 12.00ч. в твоето си даскало там ще ти обяснят какво да правиш. Ще има 4 компонента - слушане с разбиране, четене с разбиране, лексикален и граматически тест и съчинение. Общо взето това е. По-точно няма как да ти кажа какво се е падало, ако някой друг може...
    Това се отнася за всички, които учат чужд език, независимо какъв е, 19 или повече часа на седмица.
    Пожелавам успех на всички, на които им предстои това удоволствие

Фен
    Град
    леглото
    ми аз имам изпитите от последните няколко години в Първа Английска..ако те интересува кажи за пове4е инфо
    You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Just_One_Girl
    Аз бях пуснала някъде една тема специално за тоя изпит, ама беше отдавна.
    Така... изпита е на 16.06 от 9.00 до 12.00ч. в твоето си даскало там ще ти обяснят какво да правиш. Ще има 4 компонента - слушане с разбиране, четене с разбиране, лексикален и граматически тест и съчинение. Общо взето това е. По-точно няма как да ти кажа какво се е падало, ако някой друг може...
    Това се отнася за всички, които учат чужд език, независимо какъв е, 19 или повече часа на седмица.
    Пожелавам успех на всички, на които им предстои това удоволствие
    това е верният отговор в случая...и аз сам 8 клас с паралелка английски и при мен е така

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от emotions
    ми аз имам изпитите от последните няколко години в Първа Английска..ако те интересува кажи за пове4е инфо

Ами да по принцип точно това ме интересува.Да видя от какъв горе долу характер са.

Фен
    Град
    леглото
    ми дай ми майл да ти ги пратя 4е ги имам от една книжка снимани и трябва да ги сканирам първо
    You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..

Guest
    maia6@abv.bg

Mерси мнооого

за това няма да се притесняваш , 1 от най-приятните и лесни изпит, които може да имаш.

RONDA
    Guest
    6te sam ti mnogo blagodarna ako mi prati6 izpitite i na men maila mi e danka_p@abv.bG BLAGODARQ PREDVARITELNO [-o<

Guest
    Ми то няма как да ги пратя(ако питаш мен де) защото не са ми ги пратили и на мен все още.Нз що......

verdji
    Guest
    моля ви пратете изпитите и на мен! e-mail:verdji_kidman@abv.bg

Мега фен
    Град
    София
    Душа,аз като бях 8клас, купувахме едни книжки - едни цикламени голям формат, тва в Английската става въпрос. Ако си от нашто даскало мога да ти я дам, ама сичко съм попълнила

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Пратете и на мен, защото утре ми е изпита

Фен
    Град
    zoo....
    Dammmmm.Utre e izpita......... `estno kazano mnogo ne mi puka de........oba4e ako nqkoj pra6ta izpiti da kaje.Ako e taq ve4er de
    ....Don't bother!Be happy!....

Фен
    Град
    леглото
    страшно много се извинявам на всички,на които трябваше да пратя изпитите от миналите години в английската..ама бях заета да уча за изпита,а не да се мотам из нета и ги написах вече..иначе наистина става въпрос за една книжка такава няква лилава или цикламена с изпитите от последните години...ми тва е -утре е изпита,ама поне ще мине и няма да го мислим вече \/ \/ ..айде след тва да влезем да го обсъдим,ако искате иначе днеска правих тоя от миналата година и някъв супер лесен-НЯМА OPEN THE BRACKETS!!/на което и аз се надвам за утре [-o< [-o< [-o< /
    успех на всички

И аз утре имам по английски.Дано да бъде лесен и да мине успешно.Успех на всички,които са с мойта участ!!!

Izpita izob6to ne be6e lesen.Oba4e go vzex 4ustvoto e mn qko.Aide i 4estito na vsi4ki koito sa go izkarali =D> =D> =D>
    Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...

Цитирай Първоначално написано от honey-7o
    Izpita izob6to ne be6e lesen.Oba4e go vzex 4ustvoto e mn qko

damz super e mn sme dobri macko
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Listening и reading мисля, че ще имам 20/20, защото хвърлих бърз преглед на отговорите и съвпадат, но граматиката съм я объркал...

Отвратителен изпит...Не искам да си виждам оценката или отговори, че хептен лошо ще ми стане....
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

васи
    Guest
    здр може ли и на мен да ми пратите изпита, моя мейл е vasilena_mm@abv.bg благодаря Ви

Повече от фен
    да ,ако някой прочете тема от 1 година

Guest
    emotions, би ли ми изпратила тестовете и на мен на e-mail cool_witch@abv.bg? Благодаря предварително!

Фен
    Град
    София
    Е браво! Аз не се престраших толкова рано да го държа тоя в Английската и ще го държа май или юни нещо не помня кога беше, ама и в дасклото ще има на края на годината-така поне ще се подготвя и за двата едновременно
    я пратете и на мен даваните изпити naughty_girl_92@abv.bg само без спамчета

kalpazanka_sv
    Guest
    За този изпит преди 5 години си купих книжка с примерни тестове Test Yourself in the world of English. Тогава струваше 3 лв. Много съм доволна.
    PS. Не се тревожете- изпитът е лесен и приятен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си