.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: HELP!!

HELP!!

mi m0je da vi se stori stranno no priqtelq mi e mn vqrva6t i za neg0 po4tiiiiii vsi4ko e grqh ama mn si go obi4kam na 15 sum ama t0i iska da se OJENIMEEEEEEEE za da ne e grqh ni6ty..osoben0 sexa kakvo da pravq feee h0raaaaa
    вСиЧкО е ВъПрОс нA вИжДаНе,аЗ ПеЧеЛя...Ти гУбИш...дОвИжДаНе...

приятеля ти да не е резак?????

a? poqsni!

аа той на колко е ????

ми да не е резак(турчин),щото те мазните турци така правят...

a как правят мазните българи?

tonit0yy molq te kaji ako iska6 da ti pomognem dai malko pove4e info toi na kolko e vmomenta b1lgarin li e ot koga ste zaedno

no p1k neka sme seriozno tfa se pak si e predlojenie za brak momi4eeee dai o6te infoooooooo

маните българи колкото и да са мазни не се женят на 15 години,понеже така изисквал обичаят и не са фанатици на тема секс.в смисъл не е задължително да си женен за да можеш да правиш секс с приятелката си.това тяхното е направо фанатизъм.а мазните турци разбра какво правят нали...?

Ам странна религия ма начи...ако искаш да се жениш на 15 години...давай...ще съжаляваш после

хах това на мен ли го каза,че не стана ясно?не го задавам аз въпроса просто поясних,че ако приятеля й е резак се получава така...

Цитирай Първоначално написано от IvOnDa
    хах това на мен ли го каза,че не стана ясно?не го задавам аз въпроса просто поясних,че ако приятеля й е резак се получава така...
    Беше предназначено за авторката

а така съм съгласна

zna4i toi e na 17 e i e BULGARIN!! i mn si go obi4kam ama e nabojen ta znae li see help horaaaaaa

7 точка от правилата

Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си