- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ново хоби
Хей хора имам нужда от ново хоби че нещо ми е тъпо последните дни. Дайте идеи за някъв курс или нещо друго (пс никакви хобита като плети искам нещо активно). Мерси предварително
пс: от софия на 14 съм; iskam neshto interesno![]()
Enjoy Life
момиче съм!!
Щом искаш нещо като плетенето - бродирай , научи се да шиеш на машина![]()
ами зависи от интересите ти...![]()
Шиенето е наистина добра идея, така сама ще си правиш дрехите, изцяло по твой вкус, без да има неща от рода 'абе тази блузка ми харесва, ама това не й е както трябва...'.
Но за нещо активно - можеш някакъв спорт да запишеш. Или курс за чужди езици, един език никога не е излишен, пък и ще ти ангажира времето и ще развие допълнително ума ти.
Тук гледам и едно драконче на бюрото ми, та се замислям, че можеш и разни нещица от глина да правиш... или фигурки, или герданчета и гривнички примерно, предполагам ще се харесат и на приятелките ти, има специална такава глина.
Или пък рисувай - може да е некадърно, но все можеш да измислиш нещо весело от което да не си личи, че си лоша художничка.
Има ужасно много неща, които можеш да правиш, стига да имаш въображение за да се сетиш за тях.
Впрочем - можеш и някоя книжка да прочетеш, стига сте седяли само пред компютрите.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ако обичаш танците можеш да се запишеш на нещо подобно. Вече има всякакви видове уроци, само желание да имаш.
Или пък някакъв спорт - плуване, фиг. пързаляне, с ролерите из паркаварианти всякакви
Първоначално написано от Pedigree
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OMFG
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако искаш да т е интересно - грабвай цифровия фотоапарат,портмонето с мангизи,и се мяташ на първия срещнат и готин рейс...хоби - снимаш рейсове и коли и събираш билети,аз го практикувам всяко лято,и честно даси кажа - много ми е готино...![]()
Кое му е смешното? Момичето търси хоби, а да чете е яко. Ако теб те е страх да научиш нещо ново от книгите, това може да не се отнася за нея... ех, умници мамини...Първоначално написано от Sixxkiller
Спортна стрелба.....Голем е КЕФАААА
Ако имаш свободно време, хубава идея ти е дошла на главата. Вместо да се седиш пред компютъра като повечето, ще се занимаваш с нещо полезно и приятно. Аз лично винаги съм искала да се науча да свиря на пиано, но знам, че нямам бъдеще с това...
Друго нещо е спорта, както мнозина казаха. Ако той се превърне в приятно занимание, а не в просто няколко задължителни тренировки, ще поддържаш тялото си без усилие и с радост.
А книжки винаги можеш да четеш вечер, преди да заспиш.![]()
Пак ме караш да се смея..Първоначално написано от Pedigree
![]()
![]()
![]()
....кой чете книги в днешно време ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-големия кеф карай байк фрийрайд е нема такава тръпка![]()
Дъ бест аватар от галерията