- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вярно ли е,че ... ?
Вярно ли е,че 10 дена преди и 10 дена след менструацията колкото и да опитваш не можеш да забременееш ?
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
Не. И не те съветвам да пробваш да ме опровергаеш![]()
blq blq blq dryn dryn dryn
Глупости. Всичко зависи от това кога е овулацията, а в някои случаи съвпада непоследствено след менструацията. Рядко, но се случва.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
не съм и тръгвала да пробвам,ама така ми казаха и реших да попитам щото ми е интересноПървоначално написано от plami_plamster
![]()
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
mi na4i koito ti go e kazal e kretenПървоначално написано от neshty
![]()
Пълни глупости. На теория и по време на менструация можеш да забременееш.
Пробвай и кажи после вярно ли е![]()
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
Можеш естествено дори и когато си в цикъл пак може да забременееш щото пак имаш друга яйцеклетка ...
Е аз не експериментирам просо попитах от любопитствоПървоначално написано от ubuntu
Или си мисли, че си мн тъпо нещуПървоначално написано от bebok
Не е вярно
Направи добро- яж л***о !
Точно пък 10 дни след менструацията е най-възможно да стане, виж, за 10 дни преди е лекинко по-трудно, но пак може.