- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Само за момичета!! Отговоряйте моля ви !!!
Индивидуално е.На мен ми хареса още от първото проникване...Въпрос на нагласа е според мен![]()
След 3,4Първоначално написано от bazzil
След 3-4 път започнах да изпитвам удоволствие. В началото ме болеше.
Първоначално написано от неЗнаен
+1![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
ма и вие сте едни разбирачки 100% полувината дето се писали по темата дори не сте виждали хуй...за кво говорим...
за тези които им е било дискомфортно първите няколко пъти е било защото ги е страх не са достатъчно предпоставени за секс
Гарван грачи кура ми се влачи!
ot 1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
ми на мен от 1-ят път ми хареса и то много .. за първи път свърших едва на 5-6 път,(и сега редовно си свършвам![]()
)а болка има почти винаги ама много слаба и кратка..
Kogato go napravih za pqrvi pyt me bole6e dosta, no tova be6e za6toto se stqgah dori ne moga da precenq dali se broi za 1vi za6toto to vaob6te ne vleze izcqlo.Na sledva6tiqt pyt bqh super otpusnata i mom4eto si svyr6i rabotata i ne izpitah po4ti nikakva bolka ima6e syvsem malko kryv.Moqt syvet e kogato vi e za 1vi pyt da se otpusnete mnogo v polza e i na dvamata.A po vaprosa koga izpitah udovolstvie sled okolo 15tina pyti
Ако го правиш от сърце и душа, ако обичаш човека до теб и ако си напълно отдаден, мисля че и първият път ще изпиташ оргазъм и този първи път ще остане незабравим и в спомените си ще се връщаш с усмивка към него !!! Поне моят първи път беше така...и днес си спомням с радост, но и малко носталгия разбира се !!!![]()
![]()
Ами кога ми хареса ли...мисля че след като и аз в крайна сметак успях да стигна края,.....което ще рече на 4-5 път мисля.
Sled pyrviq pyt ve4e be6e hubavoA sled vtoriq be6e 4udesn
![]()