.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Учи ми се психология...помогнете!

Сега съм 10ти клас и искам да уча психология...но нищо не знам по въпроса. Моля ви, кажете каде и как мога да кандидатвствам за да ме приемат с психология. Ако можете да ми кажете какво представлява и самия изпит ще съм ви много благодарен! Ако искате пишете и за други популярни науки (Право, Журналистика, Туризъм) Абе пишете каквото искате ама ми помогнете, защото майка ми ми отвори очите и ме накара сериозно да разуча нещата. Благодаря предварително
    K®©

Мега фен
    Ами...ако нищо не излезе като кандидатстваш някъде,може да опиташ да кандидатстваш за място в някоя психиатрична клиника /лудница... / там винаги приемат...

Цитирай Първоначално написано от Sixxkiller
    Ами...ако нищо не излезе като кандидатстваш някъде,може да опиташ да кандидатстваш за място в някоя психиатрична клиника /лудница... / там винаги приемат...
    Ha Ha Ha Ha Ha ! mn dobro!!!! hahahahaahah
    razvedri me ! mersi...pls daite nqkyv otgovor che pochvam da se pritesnqvam(verno che e rano ama vse pak)
    i pak kazvam
    AAHAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH
    K®©

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Тоест висшето ти образование искаш да бъде пряко свързано с Психологията, така ли?
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Тоест висшето ти образование искаш да бъде пряко свързано с Психологията, така ли?
    Ами да! Наистина мисля че мога да разгатавам хората и защо праваят така или иначе и въобще това ми е любимото нещо след като миналата година го учих за пръв път (Психология и Логика 9ти клас). Имам една позната която е завършила психология и тя също ме ДОзапали по идеята. Но не искам да уча в София...ако може да е в Пловдив...но това не е толкова от значение. Искам да разбера как точно и каде мога да кандидатствам.

П.П. за 15 мин съм получил 2 отговора...УАУ! Сайта го открих преди 20 мин. и наистина не съжалявам! Браво !
    K®©

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Хехе, писах по темата, защото аз в момента съм 9-ти клас, много ми харесва Психологията, но и откъм Логиката ме бива.Въобще тези 2 науки ти дават страшно много стига да можеш да го оцениш.
    Иначе, супер е, че още от сега имаш цели за бъдещето си, но все пак наистина има време.Щом го имаш желанието, ще си намериш и подходящ университет.

П.С-Защо да не е София?
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Хехе, писах по темата, защото аз в момента съм 9-ти клас, много ми харесва Психологията, но и откъм Логиката ме бива.Въобще тези 2 науки ти дават страшно много стига да можеш да го оцениш.
    Иначе, супер е, че още от сега имаш цели за бъдещето си, но все пак наистина има време.Щом го имаш желанието, ще си намериш и подходящ университет.

П.С-Защо да не е София?
    V sofia ne mi se jivee. az sym ot troqn i Sofia mi e prekaleno golqm grad...a i mn podkupi kazvat che trqbvat..e ako se ucha nqma da e taka...abe slojna rabota. Liubim grad mi e Plovdiv....ama i Tyrnovo stava i iskam da sym tam nqkade... a i ne mi e mn rano shtoto iskam da znam na koi predmeti da nablqgam...a da nablqgam mn mn mn na vsichki....abe ne e tei lesno kakto do predi.... inache sym otlichnik de i vse pak....
    K®©

Град
    Тапая, Кирибати
    Щом любимият ти град е пловдив, значи там трябва да отидеш, в ПУ има специалност с психология и до колкото знам се кандидатства с изпита по езикова култура(тест по български език), а докатто стане време да кандидатстваш сигурно ще приемат и с матурата по БЕ.

PROUD MEMBER OF THE PACK

Цитирай Първоначално написано от Терорист
    Щом любимият ти град е пловдив, значи там трябва да отидеш, в ПУ има специалност с психология и до колкото знам се кандидатства с изпита по езикова култура(тест по български език), а докатто стане време да кандидатстваш сигурно ще приемат и с матурата по БЕ.

ok! 10x polezno beshe... nqkoi dr ? davaite podrobno info za da orientirate i dr hora s moite interesi...ianche tva za PU zvuchi dobre
    K®©

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си