- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много ли Закасняx ?
baa choek znam kakvo ti eI iskrenno ti sachuvstvam. I az taka haresvam edno momiche adski mnogo vreme... no pone za razliak ot teb az sym i kazval pyk i pokazval
No bezrezoltatno estestveno
Cheta tuka temi za nespodelenata liubov i vsichki pitat kak da zabravqt tozi v koito sa se vliubili i zapochvam i az da se chuda kakvo da pravq. To che nqma dori na kafe da izleznem e qsno... no se chuda dali da prodylja da si q obicham ili da se opitam da si tura zapushalka na chuvstvata
I moeto ne e prosto nqkvo uvlechenie kym nqkoe momiche... ne prosto q haresvam ami... nz kak da go opisha... abe chuvstvoto e adski silno ne e prosto haresvane... Ama rabotata e tam che az ne sym po vliubvaniqta i tem podobni... I ako se opitam da zabrava za neq nadali skoro pak shte pochuvstvam syshtoto kakto sega... Se pak mislq da ne q zabravqm pak kvoto shte da stava... Az poprincip dyrja na bolka,taka che shte moga da istyrpa 'nespodelenata liubov'. Inache ne znam kakvo da te posyvetvam. Mai shte e po-dobre da i kajesh. I po-dobre lichno ne pravi greshkata kato men kato q preblijish da si kato pyn ot sram. Idi i q zagovori i i kaji kakvo chuvstvash. No moje i da te smetne za nahalen... tq da si ima priqtel, a ti da sa obqsnqvash v liubov. No pyk moje i da q trognesh i ako tq hodi s onq 12-to klasnik samo za da ne e samo, moje pyk da predpochete tebe
Symnqvam se da sym pomognal ama ne sym po liubovta
![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(