.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: :)

:)

Zdraweite imam malyk problem i bih iskala da pomolq za malko pomosht - imam malki pypchici po gyrba..nai mn sa razpolojeni otstrani-lqwo i dqsno ako mojete da mi kajete s neshto da gi maja...neshto efikasno ako moje ako nqkoi e imal ili ima takyw problem neka spodeli
    I oshte neshto kosymchetata po gyrba kak mojem da gi mahnem[tyi kato moite ne sa rusi,ne che sa nqkwi golemi de prosto ne mi e mn konfortno ] ami towa e pomagaite [ i syjalqwam che zaglawieto ne e na kirilica prosto w momenta nqmam na komp inst]

Аз пъпките ги махам със салицилов спирт и крем Бочко.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен
    Ами за тези пъпчици бих ти препоръчала крем "Здраве"-универсален е,а и от опит знам че помага.Аз имах по ръцете-от лактите нагоре и за около две седмици се мазах с това кремче и сега няма нищо.А колкото до косъмчетата-според мен не ги махай.Е,ако си го решила,че искаш най-правилно е с кола маска.Но според мен това са си само мъхчета,които почти всяко момиче има.

blagodarq mn i na 2te wi
    ako moje oshte nqkoi da izkaje mnenie...

Az hodih na kozmetik! Otidi v apteka i popitai za takova mazilo i shte ti dadat!
    мЪжеТе сА катО тОаЛеТнитЕ- иЛи са ЗаЕтИ иЛи Са осРанИ!!! `АаАаАаа!... Спрете 3емята искам да сляза!!!
    3а Повече Контакти Търсете Разклонител.

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    пъпките...амии търкай силно с гъбата..може би ти се е образувала кир-това не озна4ава,4е си не4истоплатна разбира се,просто понякога се полу4ава така!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

ne ne e kir ili neshto takowa prosto sa sitni pypchici po celiq gryb i e dosta nepriqtno za pipane pone na men samata.A pyk inache s gyba sym se pretyrkwala nqkoi pyt daje no..shte widim shte probwam koeto kazaha momichetata po gore pyk shte widim

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си