- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За изрусената коса
в началото на 2008 година се изрусих.Да обаче косата ми все е някаква жълта а не искинско русо.Вече 5 6 пати се боядисвам и уж е добре ама става жълта![]()
![]()
![]()
![]()
а не е руса като на блондинките.Сега искам бяло руса или сиво руса коса и си взех едн бяло руса боя и се боядисах миналата седмица....и какво?Сега пак е жълта косата ми макар че не чак толкова както преди.Сега пак ще се боядисам тази вечер че не мога да се понасям с тази коса и искам да попитам ПЪРВИЯ МИ ВЪПРОС Е,дали има вероятност да НЕ ХВАНЕ боята?За втори път ще се боядисам с същата коса и оцветител...и ВТОРИЯ МИ ВЪПРОС Е, вярно ли е че на мръсна коса боята се нанасяла най-добре?Аз не съм си мила косата от тази неделя точно заради това и моля ви плс отговорете ми на двата въпроса
![]()
![]()
![]()
баница царицъъъ (rofl)
доколкото аз знам,найстина ако ти е мръсна косата боята се хваща по-лесно..а за другия въпрос нз...може би най-добре се посъветвай с фризиора си и нека той те боядисва! поне да знаеш.4е си в сигурни ръце
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Не аз няма кога да ида на фризьор и моя личен фризьор не работи сега.....и мама ме боядисва.
баница царицъъъ (rofl)
kupi si edna siva boq,tq ubiwa taka da se kaje tipi4no oranjewite nuansi.... az pyrwona4alno bqh mn qrko 4erwena,izrusih se,stanah oranjewa,ot tam samo sys siwi boi i sega sam ruso....wodqt go medno![]()
ОсВеН чЕ ЗавИждаШ нИщО дРугО нЕ вИжДаМ...НарИчАш Ме КуЧкА,нО аЗ нЕ сЕ оБижДаМ...НенАвИждАм ЗабРанИ - пРи МеН нИщО нЕ вАжИ...КогАтО мЕ гЛедАш Не оТкАчАш Ли КажИ...?!
Не се притеснявай, при всички е така, това не зависи от боята, зависи от МАТИРАНЕТО на косата! Аз бях с червена коса и с 2 боядисвания стана идеално руса (като на блондинките, както ти се изрази). Всяка коса, независимо с какво е боядисана, след 1-2 измивания добива тоя гаден жълт нюанас, ако не я матираш. Вариантите са няколко. Аз лично съм ползвала един шампоан на Vitaly`s, 22 лева беше. След това ме светнаха за един балсам на Престиж, 3 лева е, и върши идеална работа. Като си измиеш косата с шампоан, нанасяш на цялата коса балсама, седиш 20-ина минутки, отмиваш и слагаш балсам или маска каквито си ползваш. Това е. Не забравяй да го правиш на всяко къпане![]()
sestra mi se izrusi a e poprincip tumna brunetka i to stana kato tvoito - ne ruso mi julto s oranjevi gadni otenaci!ma ima po magazinite i aptekite nqkvi kato maski specialno za rusa kosa koito imat nqkvi extrakti i kato se mie6 i to pravi rusoto po hubav nuans! a poprincip kato si izrusena specialnite 6ampuani i balsami za boqdisvana kosa pomagat da se zapazi cveta po-dulgo i da ne se otmie. su6to probvai ot onezi 6ampuani s leki ocvetiteli vutre!
махай го тва русо !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....