- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов, Любов :)
Здравейте на всички! Еми, аз днес усетих, че хлътвам яко пакПо принцип момчето го знам отдавна. Първо забелязах, че удивително много прилича на баща ми, когато е бил на неговите години
и просто той ми направи голямо впечатление, забелязах колко е готин, сладък, имам късмет, че по междучасията се засичаме по улицата
)) иначе нищо не знам за него ( е освен името
) Знам, че със сигурност е завършил. Та искам да ви питам според вас би ли могло момче като него (сигурно към 20-21 год.) да хареса или поне да забележи 15 годишно момиче или си въобразявам, защото днес се засякохме в едно заведение по отблизо и ми се стори, че ме гледаше, а аз имах възможност от близо да забележа някои черти от лицето му... ммм голям сладурр :P та ако можете да ми кажете нещо по моя проблем моля пишете!
![]()
лол..???кво тва?
Момчето ти е голямшко според мене..успех ти желая..![]()
всичко е възможно....![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Indeed na akal ako e na 15 6te se polu4i![]()
Бъди смелааа !Що да не може?
When You Live Forever,What Do You Live For??
spoks,kvo ot tva,4e e po-golqm,otidi i se zapoznai s nego,kvo tolkova,a pak,ako ima6 fr.,koito go poznava,prosto kazva6,4e iska6 da ta predstavi i gotovo,yspeh
Според мен нямаш проблем и това че той е на 20 ти на 15 не е кой знае каква работа.Все пак всичко е въможно пък и 5 години не са никак голяма разлика.Незнам само дали той те е гледал ,защото те харесва или те е гледал защото е видял ,че и ти го зяпаш![]()
можезависи по какви момичета си пада
someone else...
за да ми е незаконен брат, баща ми го е направил на 16![]()
![]()
определено няма такава опасност, но май и нищо друго не може да се получи. Просто още не мога да се запозная с него... ако аз се опитам няма ли да си помисли.. тая пък пикла
нз нз...
Първоначално написано от alex_devv
![]()
![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !