.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Любов, Любов :)

Здравейте на всички! Еми, аз днес усетих, че хлътвам яко пак По принцип момчето го знам отдавна. Първо забелязах, че удивително много прилича на баща ми, когато е бил на неговите години и просто той ми направи голямо впечатление, забелязах колко е готин, сладък, имам късмет, че по междучасията се засичаме по улицата )) иначе нищо не знам за него ( е освен името ) Знам, че със сигурност е завършил. Та искам да ви питам според вас би ли могло момче като него (сигурно към 20-21 год.) да хареса или поне да забележи 15 годишно момиче или си въобразявам, защото днес се засякохме в едно заведение по отблизо и ми се стори, че ме гледаше, а аз имах възможност от близо да забележа някои черти от лицето му... ммм голям сладурр :P та ако можете да ми кажете нещо по моя проблем моля пишете!

не може ... зарежи ... лол

лол..??? кво тва?

Що да не може.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Момчето ти е голямшко според мене..успех ти желая..

Град
    Dreamland Varna
    всичко е възможно....
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Indeed na akal ako e na 15 6te se polu4i

Бъди смелааа ! Що да не може?
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    spoks,kvo ot tva,4e e po-golqm,otidi i se zapoznai s nego,kvo tolkova,a pak,ako ima6 fr.,koito go poznava,prosto kazva6,4e iska6 da ta predstavi i gotovo,yspeh

Според мен нямаш проблем и това че той е на 20 ти на 15 не е кой знае каква работа.Все пак всичко е въможно пък и 5 години не са никак голяма разлика.Незнам само дали той те е гледал ,защото те харесва или те е гледал защото е видял ,че и ти го зяпаш

викай му на галено, ТАТИИ

Град
    In Devil's Castle
    може зависи по какви момичета си пада
    someone else...

Град
    Shove IT
    да не се окаже, че ти е незаконен брат

за да ми е незаконен брат, баща ми го е направил на 16 определено няма такава опасност, но май и нищо друго не може да се получи. Просто още не мога да се запозная с него... ако аз се опитам няма ли да си помисли.. тая пък пикла нз нз...

Град
    Dreamland Varna
    Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    викай му на галено, ТАТИИ
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си