.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Голям фен

Има ли право при три поредни двойки да ме остави на изпит?

По предмет,който оценките са ми 3,5,2,2,2,но да не забравяме,че учебната година не е свършила,заплашват ме,че ще ме оставят на изпит по предмета,ами ако вдигна ръка и ми пишат хубава оценка? Има ли право учителят да откаже да ме изпита и може ли при три двойки директно да ме остави? Питам,защото не става дума за учител,а за умопобъркан цербер..По закон има ли такова право или не?

Голям фен

Re: Има ли право при три поредни двойки да ме остави на изпи

Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    По предмет,който оценките са ми 3,5,2,2,2,но да не забравяме,че учебната година не е свършила,заплашват ме,че ще ме оставят на изпит по предмета,ами ако вдигна ръка и ми пишат хубава оценка? Има ли право учителят да откаже да ме изпита и може ли при три двойки директно да ме остави? Питам,защото не става дума за учител,а за умопобъркан цербер..По закон има ли такова право или не?
    Още едно пояснение,че забравих да отбележе-по въпросния предмет нямаме оценка за първи срок,това са оценките ми за годината до момента.

Град
    Русе
    Съмнява ме да те остави на изпит.Може би просто те заплашва да почнеш да учиш..Вдигни ръка ако изкараш 6 няма да те остави на изпит ама ако нещо си се заяла с теб може като нищо да ти се направи и да не иска да те изпита
    ...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Съмнява ме да те остави на изпит.Може би просто те заплашва да почнеш да учиш..Вдигни ръка ако изкараш 6 няма да те остави на изпит ама ако нещо си се заяла с теб може като нищо да ти се направи и да не иска да те изпита
    Тя хубаво,да се е заяла с мен,ама има ли право да ми откаже да ме изпитва? Аз не мисля...

Ami i az mislq 4e te zapla6va samo ,to i v na6to daskalo taka si prikazvat.A az ako bqh stqgam se i gi popravqm ako ne iska da te izpita diga6 skandal kazva6 4e 6te ide6 pri direktora i otiva6 pak moje i do prosweta da se obadi6 no nqma pravo da ti otkaje da te izpita a i ima vreme do kraq na god.
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Аз миналата година за втория срок имах 2,2,2,2,2 по математика, а беше края на май, ама не ме остави на изпит, направих класното с 4 изпита ме преди него-4 и на края за оформянето ме кара да решавам задачи у дома и ме изпита в/у тях, ама иначе си е рекорд пет двойки
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    има право да направи каквото иска...може да те остави на изпит по преценка на учител, може да ти пише 6 за годината...всичко може...да, може и да не те изпита, въпреки че искаш...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Аз миналата година за втория срок имах 2,2,2,2,2 по математика, а беше края на май, ама не ме остави на изпит, направих класното с 4 изпита ме преди него-4 и на края за оформянето ме кара да решавам задачи у дома и ме изпита в/у тях, ама иначе си е рекорд пет двойки
    Хах ... кво са 5 двойки бе ... ние в нащо даскало паралелките ,които не са модулно имат по 7 2ки ...

Мега фен

Re: Има ли право при три поредни двойки да ме остави на изпи

Цитирай Първоначално написано от psihqsala

Принципно,ако ти те изпита и искараш 5 или 6,и ако искараш оценка различна от 2 и 3 на изходното ниво имаш шанс за минимум 3, аи ако аок искараш 6-ци на изпитването и изходното може и 4 да ти пише,ама пак не е сигурно - всичко зависи от даскала.В моето училище например,ако веднъж им направиш лошо впечатление на биоложката , и оценките ти да са 6,6,6,6,6,6,6 може като нищо 2 да ти напише...

ъъ аз по алгебра имам 2 2 2 а по геометрия 3 3 кво ще правя и аз незнам не искам да остана на поправителен
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
    ъъ аз по алгебра имам 2 2 2 а по геометрия 3 3 кво ще правя и аз незнам не искам да остана на поправителен
    Подмазваш се на даскалицата и готово...

Какво означава има ли право. Никъде в правилника не пише, че учител трябва да оформя по среден успех, последна тенденция в оценките и тн. както сме свикнали всичко да става най-често. Оценката е по-преценка на преподавателя, но понеже сме все по-затъпяваща нация, всички преподаватели и училищни и университетски гледат да пускат куцо и сакато та белким има кой да учи в горните курсове. Така че не само има право, ами и пъ основание в твоя случай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си