.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Абитуриентски бал

В нашето училище имаме традиция 11 клас да изпраща абитуриентите, като им подготвя тържеството и други мероприятия около 24 май. Дойде и нашия ред да изпращаме, та искам да помоля за малко помощ, ако някой има някаква оригинална идея за част от тържеството ще съм му много благодарна да я сподели!!!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Водка - Много
    Уиски - Много
    Джин - Много
    Вино - Много
    Бира - Много
    Ром - Много

Пц с Много музика
    Уредба с Много колони
    Свързване м/у 2те
    DJ
    enjoy :P Ще стане някво мн яко изпращане
    The Spark

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    От кой град си? Аз съм 12 клас и нашите 11-класници също ще ни правят изпращане, а самата аз миналата година писах сценария за изпращането на тогавашните завършващи...
    Може да измислите много неща...Награди за учители, за ученици, Мис и Мистър випуск, да направите смешки с учители и т.н.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

От Червен бряг. Ти ?

Ако не знаеш, защо искаш определено нещо, значи изпълняваш нечие чуждо желание!!!

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Аз съм 12 клас , в нашето училище пък зайците изпращат абитуриентите . Все едно беше вчера когато бях 8-ми клас и подарявахме балони с хелий на 12-токласниците, а сега нас ще ни изпращат
    Може да включите и вие в празненството балони с хелий ще е весело.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Ами ние сме от Горна Оряховица.

Къде ще правите изпращането, помисли ли за някакви награди?
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Хм, за балони с хелии не съм се сещала. Наистина ще е яко, но трябва да намерим хелии, че в нашето градче е малко трудно.

По принцип е в училище изпращането, за сега и ние мислим да го правим там. А за награди ще избираме мис и мистър на училището, а може би и учител на годината.

Ако не знаеш, защо искаш определено нещо, значи изпълняваш нечие чуждо желание!!!

Мерси за идеиките !!!

Що не намерите някои яки изцепки на даскалите и на учениците и им ги припомнете!
    Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.

Не е лошо като идея, но ще е малко трудно, защото ние знаем само изцепките, които се случват в нашите часове, въпреки това мерси за идеиката, може и да поискаме помощ от някои и да стане

Разглеждах из нета някой неща и попаднах на вашата тема.
    И аз в момента съм в безизходица.
    Ако някой има идеи за сценарий, за стихотворения, които са подходящи да се кажат, реплики, които също могат да се използват или има някакъв примерен сценарий за изпращане на абитуриентите ще съм адски благодарен да сподели нещо. Просто блокирах в един момент. А пиша сценария тази година.
    Мерси мн предварително))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си