- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Испанска муха?
Ако някой е ползвал може ли да ми каже дали може да се получи страничен ефект от испанската муха,може ли да навреди и безтветна ли става в питието?А и още нещо..след колко време идва действието?
Аз съм чувал, че има странични ефекти. Не се занимавай с това и сам можеш да постигнеш ефекта, осланяйки се на твоите умения. Увереност!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ами аз съм ползвам и сега си ползвам, препоръчвам ти тия дето са на по една дозичка - по добър ефект имат, поне при мен,
иначе ифекта идва от 5 до 10 минути, има оцветени и безцветни разновидности, така че може да си избираш... ама не се надявай че като сложиш на някоя мацка, ти се сигурна за леглото, може само да я възбудиш, а тя да си легне с друг![]()
![]()
Do you speak Salsa? .......
мн се извинявам , но съм малко некомпетентна по този въпрос...може лии да ми кажете , какво е това испанска муха?![]()
![]()
това е афродезиак, който не е много силен, но оставя много приятно меко чувство у човек след употреба и ти се приисква да правиш секс, действа при мъже и при жени, което го право много цененПървоначално написано от ville baby
![]()
Do you speak Salsa? .......
Ох...много различни мнения,но смея да се доверя на момчето,което го е ползвало...Днес го търсих по аптеките тук,но никъде го няма.Някой има ли идея дали мога да купя от аптека,а не от секс шоп?Иии каква мацка да свалям...аз съм жена
Няма да свалям мацки с мухата
![]()
има разбирасе странични ефекти деистжа до макс 20 мин....
Какви са страничните ефекти?Да не умре момчето ей ...![]()
nqma da ymre razbira se.Moje da ima leka bolka v glavata![]()
![]()
![]()
![]()
Пила съм и да ви кажа нямаше никакъф ефект ... даже нямах никакво желание да правя секс .. а като страничен ефект мога да посоча главоболие и отпадналост. Не се занимаваи с т'ва .. щото ефект никъФ :)
+1 жребецПървоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
ne sme tyk da se obijdame i draznim a da si pomagameПървоначално написано от IvOnDa
po temata
emi strani4ni efekti 4yvala sum za glavobolie i 4e sled nqkuv period ne se vuzbyjda6 bez nego
Аз също по едно време бях навита да слагам на моя в чашката и..в мойта чашка ама попринцип той е нон-стоп на вълна секс![]()
Та...очевидно ще трябва да пробваш за да разбереш дали има ефект..на всеки явно му действа различно.Пиши после какво е станало![]()
не мога да ви кажа нищо по въпроса![]()
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
qqqqqq da nauchim nshto poveche za muhata...probva da da namerish neshto v google?![]()
Бих ви препоръчала тази
испанска муха
След 5-6 капки и няма не ми се прави, изморен съм и т.н.
при нас хич не подейства. по-скоро на мен ми се доспа, а него го заболя главата.
Ей тука за вредните ефекти http://bg.wikipedia.org/wiki/Испанска_муха![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Cantharides cause painful urination, fever, and sometimes bloody discharge. They can cause permanent damage to the kidneys and genitals.
Т.е. употребата на испанска муха, може да доведе до перманентни увреждания на бъбреците и генителите.
Така че пак си помисли дали да си купуваш от тва нещо, тъй като тва представлява вид отрова, която извличат от бръмбар.
I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
So U Stay TOPLESS !
I Live Topless, My Girl Topless...
Използвала съм, не се притеснявай, няма вкус и мирис, и цвят няма, смесвала съм испанска муха в алкохол, чай, дори и във вода не личи. Само че тази дето съм я пробвала съм я взимала от тук https://www.sexshop.bg/ispanska-muha-afrodiziak.html и е на билкова основа, не вреди и няма странични ефекти
Пробвай![]()