.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Испанска муха?

Ако някой е ползвал може ли да ми каже дали може да се получи страничен ефект от испанската муха,може ли да навреди и безтветна ли става в питието?А и още нещо..след колко време идва действието?

ходи питай в някой сексшоп,там ще ти кажат

Мега фен Аватара на Chacho
    Аз съм чувал, че има странични ефекти. Не се занимавай с това и сам можеш да постигнеш ефекта, осланяйки се на твоите умения. Увереност!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф
    ами аз съм ползвам и сега си ползвам, препоръчвам ти тия дето са на по една дозичка - по добър ефект имат, поне при мен,
    иначе ифекта идва от 5 до 10 минути, има оцветени и безцветни разновидности, така че може да си избираш... ама не се надявай че като сложиш на някоя мацка, ти се сигурна за леглото, може само да я възбудиш, а тя да си легне с друг
    Do you speak Salsa? .......

мн се извинявам , но съм малко некомпетентна по този въпрос...може лии да ми кажете , какво е това испанска муха?

хахахха нали беше много отворене бе лигло?

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

..

Цитирай Първоначално написано от ville baby
    мн се извинявам , но съм малко некомпетентна по този въпрос...може лии да ми кажете , какво е това испанска муха?
    това е афродезиак, който не е много силен, но оставя много приятно меко чувство у човек след употреба и ти се приисква да правиш секс, действа при мъже и при жени, което го право много ценен
    Do you speak Salsa? .......

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Страничен ефект НЕ . .. по скоро никакъв ефект
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Ох...много различни мнения,но смея да се доверя на момчето,което го е ползвало... Днес го търсих по аптеките тук,но никъде го няма.Някой има ли идея дали мога да купя от аптека,а не от секс шоп?Иии каква мацка да свалям...аз съм жена Няма да свалям мацки с мухата

Guest
    има разбирасе странични ефекти деистжа до макс 20 мин....

Какви са страничните ефекти?Да не умре момчето ей ...

nqma da ymre razbira se.Moje da ima leka bolka v glavata

Град
    У нас

Пила съм и да ви кажа нямаше никакъф ефект ... даже нямах никакво желание да правя секс .. а като страничен ефект мога да посоча главоболие и отпадналост. Не се занимаваи с т'ва .. щото ефект никъФ :)

Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    Ох...много различни мнения,но смея да се доверя на момчето,което го е ползвало... Днес го търсих по аптеките тук,но никъде го няма.Някой има ли идея дали мога да купя от аптека,а не от секс шоп?Иии каква мацка да свалям...аз съм жена Няма да свалям мацки с мухата
    +1 жребец

Цитирай Първоначално написано от IvOnDa
    хахахха нали беше много отворене бе лигло?
    ne sme tyk da se obijdame i draznim a da si pomagame

po temata
    emi strani4ni efekti 4yvala sum za glavobolie i 4e sled nqkuv period ne se vuzbyjda6 bez nego

Аз също по едно време бях навита да слагам на моя в чашката и..в мойта чашка ама попринцип той е нон-стоп на вълна секс
    Та...очевидно ще трябва да пробваш за да разбереш дали има ефект..на всеки явно му действа различно.Пиши после какво е станало

Град
    EastPerih (Исперих)
    не мога да ви кажа нищо по въпроса

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

qqqqqq da nauchim nshto poveche za muhata...probva da da namerish neshto v google?

Тъпо е това "ще ти кажат в секссшоп" на тях сичко им е за продан мн ясн оче ще го похвалят имат печалба (уча икономика съжелявам - префесионални изкривявания ) и ние с аверта ми пробвахме нищо не става просто някаква си течност .... глупостии

Бих ви препоръчала тази
    испанска муха

След 5-6 капки и няма не ми се прави, изморен съм и т.н.

Град
    Хасково
    Я кажете тези дето сте ползвали на каква цена сте си купили капките или ампулите или както там се наричат и дали само в сексшопа или и в някоя аптека, че ми стана интересно Да взема е така да дам на моя за малко разнообразие

Град
    София
    при нас хич не подейства. по-скоро на мен ми се доспа, а него го заболя главата.

Ей тука за вредните ефекти http://bg.wikipedia.org/wiki/Испанска_муха
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Cantharides cause painful urination, fever, and sometimes bloody discharge. They can cause permanent damage to the kidneys and genitals.

Т.е. употребата на испанска муха, може да доведе до перманентни увреждания на бъбреците и генителите.

Така че пак си помисли дали да си купуваш от тва нещо, тъй като тва представлява вид отрова, която извличат от бръмбар.
    I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
    So U Stay TOPLESS !
    I Live Topless, My Girl Topless...

Използвала съм, не се притеснявай, няма вкус и мирис, и цвят няма, смесвала съм испанска муха в алкохол, чай, дори и във вода не личи. Само че тази дето съм я пробвала съм я взимала от тук https://www.sexshop.bg/ispanska-muha-afrodiziak.html и е на билкова основа, не вреди и няма странични ефекти
    Пробвай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си