- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Шумни ли сте...?
Аз съм от тихите..Само ах ох ух от време навреме иначе към края става по-шумно
![]()
Hardcore 4 Life
ииииииии за всички фенове на Ивонда, които постоянно питаха къде се губи с нейните интересни теми...Ето я Тя се върна...!!!
...
следващия ми ник ще бъде ФЕНА_НА_ИВОНДА![]()
п.с. ивонда обичаш ли да ти говорят мръсотийки?:P
Съседите ми бяха написали с големи букви на един бял лист формат А4 и го лепнали на входната ми врата един текст... след бурна нощ...
![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Аз съм тих, но тихите стонове, които издава партноьрката ми много ме възбуждат![]()
Първоначално написано от miteto
Хайде събрахме се фен клуба на Ивонда
![]()
Не знам за нея ама аз много обичам мърсотийките![]()
![]()
![]()
Няма правда, няма ред, вадим куро и напред!
Шумна съм, при това доста
И харесвам когато и мъжа издава някакви звуци, така да се каже, а не мъл4и като пън. Възбужда ме определено.
![]()
Робинята на Quench
Не особено. Трябва да съм тиха, че родителите му в повечето случаи са през 1 стена.....Не, че съм безмълвна, но просто му го шептя на уше.
Обичам да скимни, да мърка...
Първоначално написано от exploitedteen
хАЬХАХЬхАХЬхАХьАХЬхАь
и аз така ма д1ржа по д1лго..
xaxa i az nesam ot nai tihite![]()
Kogato ne sme sami(ima nqkoi v apartamenta)estestveno trqbva da se suobrazqvame.No i dvamata sme 6umni4ki...
Пъшкаме си ест , но не викаме.Сравнително тихички сме![]()
по ниско от тревата и по-тихи от водата, ама като няма никой в къщи сме като слончета в стъкларски магазин![]()
Do you speak Salsa? .......
Шумна,Шумна..бупреки че повечето пъти ми се налага да се сдържам,защото има хора в съседната стая..но си е доста трудно да не пищиш като ти се пищи![]()
и определено се възбуждам ако и момчето издава някакви звуци..става ти приятно че и той изпитва удоволствие..![]()
Believe in yourself.
О,и аз съм от шумните,даже ме карат да викам по-тихо,ама какво да се прави...
?!
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
аз не .... тя --- много нз що