- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хард Секс vs. По-Нежен
Различни хора, различен секс. Мъжете си падат по по-хард изпълнения в леглото, това е доказано. Жените искат по-скоро нежния, бавен вариант с милувки.
Окей, мен ми е интерсна гледната ви точка по тази тема.
Кое е така и защо, при какви обстоятелства.
Малко да поясня:
Ясно е че има удоволствие и двата варианта, и че е до психологическа нагласа. Какво ви кара да искате хард, какво по леко, може ли с един и същ даден мъж да предочитате и двете ?
Пример:
Някои си е тип мъжкар, както се казва smooth & cool, излъчва контрол, увереност, сила, задължително ли би следвало да очаквате хард от него и съответно някой сладък, невинен, мил представител на мъжкия пол тип Leonardo Di'Caprio или Justine Timberlake, да се предполага че ще се държи както две жени една с друг в интимни отношения.
тази тема се повтаря 1000000 пъти , даже наскоро имаше една...
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=169281
не е абсолютно същата , но там има мнения , които се изискват и в твоята тема...
зависи от настроението ми.Не съм съгласна,че жените искат по-нежно,а мъжете по -хард!Зависи си от човека,от ситуацията,от мястото и т.н. Например ще е малко странно,ако го правиш в някое кафе в тоалетната и да искаш да е нежно,мило..
Също мисля,че когато един човек в ежедневието си е "мъжкар" както ти каза,в леглото му харесва да е нежен и да не владее той положението,както и обратното,но това си е индивидуално![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
спри са е лице !!!!!!! друга работа нямаш ли ами пускаш теми през две минути ?! и кой ти е доказал че мъжете предпочитали по-хард изпълнения ?![]()
![]()
![]()
![]()
тая памн си опитна и всезнаеща , а? ако беше толкова зряла нямаше да пускаш ТЪПИ теми през 2 мин , бе паткооооо
хахахаххахахаха
поне по тази тема ли ? би ли ми показала точно къде да прочета тези доказателства,че явно имам нужда от малко инфоосвен това с коя др тема не съм запозната,че останах с впечатление че каза нещо такова
![]()
аз ли съм в грешка или израза "да се образовам поне по тази тема" означава че по други теми не съм "образована"Първоначално написано от IvOnDa
колкото до четенето - мисля че добре се справям ,на теб писането/мисленето май не ти се отдава на 100% /поне в този късен час /
![]()
нещо се оплетедо сега казваше да ходя да се образовам,ся че съм аз правата и образованата
и така и не показа къде да чета за тея доказателства....айде моля те стана ми интересно
![]()
![]()
Не не вече ме разбиваш с тези теми коя от коя по глупави и безсмислени
...На колко си години бе Ивонда сигурно на 12-13...Намери си някой задавай му тези въпроси, практикувайте тези неща и не ни занимавай тука
![]()
...
твоите ако смяташ че са по-интересни жестоко се лъжеш......повтарят се за хиляден път при това ! и не ми отг .....още чакам ........
Tochno obratnoto. Povecheto muje si padat po nejniq sex, a povecheto jeni po grubichkiq. Drugoto e samo nasaden mit.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
съгласна!затова чакам да ми дадат точен линк,а да не ми казват да пиша в гоогле,но изглежда че е по лесно да се скатаем,когато няма какво да кажем и как да се обосновем
ъъъ какви са тези селски пръчки в тоя сайт![]()
![]()
администраторите къде сте и вие ?
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Това какъв секс ще искам си зависи от настроението ми, а не от това как изглежда мъжа до мен. Мога да ти кажа, 4е такива с най-безобидно и дори миловидно излъ4ване, много 4есто се оказват най-извратени.
Ина4е.. кога какво предпо4итам.. емииии.. 'Зависи' е безкрайно изтъркано и клиширано, ама си е така. Например когато се прибера ве4ер скапана от работа, не винаги ми е до връзване и бой. По-скоро ми се ще да ме прегърнат, да ми обърнат внимание и да бъдат нежни с мен.
Ако съм ядосана или изнервена, тогава грубият секс върши страхотна работа за разтоварване на напрежението.
И пак, винаги е разли4но. Понякога съм си мислела, 4е съм в настроение за едно, но накрая така се е полу4авало, 4е съм правила съвсем друго. Още пове4е, зависи много какво ще направи мъжа, дали и как ще успее да ме предразположи.. Такива работи![]()
![]()
Робинята на Quench
az si padam po по-хард изпълнения в леглото, za6to-tova me vazbyjda mnogo pove4e i mi haresva pove4e
ХАРД !!!! :P