- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хард Секс vs. По-Нежен
Абей улигофрени, стига сте пускали само отговори - "ама има такива теми", "тия теми са тъпи", "днес не ми е кеф"![]()
Защо просто не отговорите ?
Аз лично много искам хард, и то доста хард, но когато стане дума за любимия човек ми става едно соофт![]()
h a r d ~
6tom e s lubimiq 4ovek i dvata na4ina sa prekrasni!![]()
Не можеш да кажеш със сигурност,защото все пак всеки в различни моменти има определени желания.Аз например понякога бих искала момчето да се отнася много нежно,а в друг момент точно обратното.Първоначално написано от amatorium
Така че за всеки е индивидуално.
И все пак предпочитам нежния секс
offline forever!
az sum za nejniq sex no i grubosta trqbva da q ima na momenti
Аз лично си падам по грубия секс. Нежен правя много рядко.Просто повече ми харесва, а нежността я оставям за накрая като се гу6каме.
Haresva mi po-nejniq.Moje da mi haresva DA GLEDAM hard, no ako stane duma za praktikuvane, ne .
A.D.I.D.A.S.
Моля,ви престанете да се карате!Тук е форумче за забава и да си решим тийн проблемите,а не за караници!
Иначе по темата,аз съм за нежния секс!Ще ми е по-приятно всичко да се започва по-лека и бавно с милувчици!
Обожавам грубия секс. Момичето да ме дере, хапе, стиска. Аз обожавам да я блъскам (леко разбира се), абе груб секс. Даже и малки синини има по нея на др ден, но секса ее.. невероятен...
xtreme lifestyle
винаги нежен секс...Никога не позволявам на момчето да ме блъска или нещо таковааз съм романтичка..грубия секс дори не обичам да го гледам
![]()
![]()
нежен
I"m Lonely ...
vajnoto e da e qko![]()
![]()
И двете![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!