.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Абей улигофрени, стига сте пускали само отговори - "ама има такива теми", "тия теми са тъпи", "днес не ми е кеф"
    Защо просто не отговорите ?
    Аз лично много искам хард, и то доста хард, но когато стане дума за любимия човек ми става едно соофт

h a r d ~

6tom e s lubimiq 4ovek i dvata na4ina sa prekrasni!

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Tochno obratnoto. Povecheto muje si padat po nejniq sex, a povecheto jeni po grubichkiq. Drugoto e samo nasaden mit.
    Не можеш да кажеш със сигурност,защото все пак всеки в различни моменти има определени желания.Аз например понякога бих искала момчето да се отнася много нежно,а в друг момент точно обратното.
    Така че за всеки е индивидуално.
    И все пак предпочитам нежния секс
    offline forever!

Фен на по-нежният секс...

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    az sum za nejniq sex no i grubosta trqbva da q ima na momenti

Град
    BurGasSs 8-)
    Цитирай Първоначално написано от Nexxar
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Tochno obratnoto. Povecheto muje si padat po nejniq sex, a povecheto jeni po grubichkiq. Drugoto e samo nasaden mit.
    +10000000
    +1 ;]

hottie
    Guest
    Аз лично си падам по грубия секс. Нежен правя много рядко.Просто повече ми харесва, а нежността я оставям за накрая като се гу6каме.

Haresva mi po-nejniq.Moje da mi haresva DA GLEDAM hard, no ako stane duma za praktikuvane, ne .
    A.D.I.D.A.S.

Град
    Los Angelis(me4ti)
    Моля,ви престанете да се карате!Тук е форумче за забава и да си решим тийн проблемите,а не за караници!
    Иначе по темата,аз съм за нежния секс!Ще ми е по-приятно всичко да се започва по-лека и бавно с милувчици!

Обожавам грубия секс. Момичето да ме дере, хапе, стиска. Аз обожавам да я блъскам (леко разбира се ), абе груб секс. Даже и малки синини има по нея на др ден, но секса ее.. невероятен...
    xtreme lifestyle

Guest
    винаги нежен секс...Никога не позволявам на момчето да ме блъска или нещо такова аз съм романтичка..грубия секс дори не обичам да го гледам

нежен
    I"m Lonely ...

vajnoto e da e qko

И двете
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Цитирай Първоначално написано от ville baby
    тая па мн си опитна и всезнаеща , а? ако беше толкова зряла нямаше да пускаш ТЪПИ теми през 2 мин , бе паткооооо
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си