Цитирай Първоначално написано от charming
На 17 съм, а той(приятелят ми) на 33.заедно сме вече от 4 месеца(това за мен е мн).има си приятелка от 8 години,с която не прави секс от 1 година.Не живеят заедно.Явно в миналото тя го е наранила с нещо,но незнам.Нещата не вървят,дори незнам дали са заедно.Разликата в годините не е проблем,отдавна съм опровергала съмнението,че с мен само заради секс-а,но съм много объркана.В даден момент се държи така сякаш е лудо влюбен в мен,а в следващия..ох и аз незнам.предполагам,че става въпрос за настроения,но..Мн е важно за мен да знам какво знача за него.Не ми е казвал тея,най-хубавите думички (обичам те),но го показва.Незнам защо е с мен.Ясно е,че тая връзка няма перспектива.Незнам дали съм едно развлечение или наистина изпитва нещо.искам да говоря с него за това,но незнам как да вмъкна темата в разговора,какво да го попитам,как да му отговарям.Даже незнам защо я пускам тая тема,та чак и се регистрирах.Просто имам нужда да споделя..
Po princip ti si chovekyt koito go poznava nai-dobre,i trqbva da znaesh kak i kakvo da napravish.No naprimer zashto ne opitash nqkoi put naprimer dokato ste zaedno kyde na maitap kyde na istina da go popitash kakvo bi stanalo ako teb te nqmashe...i taka leko poleko mojesh i da namerish jelanata informaciq
Sprqmo tova koeto kazvash za nastroeniqta mu - e napylno normalno,ti sama kazvash che e mnogo zaet i che se zanimava s chasten biznes,ami predstavi si kakvo mu e na glavata...i edva li vinagi mu e do nejnosti...,a pyk i v interes na istinata malko sa myjete (podchertavam Myjete) , koito si izrazqvat postoqnno chuvstvata.Moje da ti otneme adski mnogo vreme da go nakarash da izreche tezi dwe zavetni dumichki