- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Трябва ли руста ни да ни компексира?
Трябва ли руста ни да ни компексира?
мое се комплексираш и от най малкото нещо
абе ти луда ли си
мен даже ме кефят дребнички![]()
![]()
![]()
Не, особенно ако си момиче, е яко..![]()
![]()
Миньончета![]()
Вафла..
аз съм миньонче и изобщо не се комплексирам от това![]()
+1Първоначално написано от danibebi
![]()
![]()
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
Не,естествено
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Мне, ама да си нисък не е най-хубавото нещо.![]()
Ма да не ти пука... ако си поддържаш тялото, ще си сладур. :P
еми гадно си е да си нисъкама е по - добре отколкото да си 2м
![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
Не.
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Зависи от тялото ти, но все пак няма никаква причина да се комплексираш от ръста си. Да, може да искаш да си по-висок/а, но само това и толкоз.![]()
Бе стига да ти не е 2см, всичко е на 6.Първоначално написано от KpucmuHa
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ами аз съм 1.54 и имам комплекси за това,но не мисля пък,че това е най-важното в един човек,а и това не зависи от нас.![]()
кое дали трябва да ни комплексира?!?!Първоначално написано от malkobuilderche
Еми не съм висока, но никога не съм си комплексирала от това..и никой нищо не ми е казвал за височината.![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
ръста.Хайде престанете да акцентирате на всяка сбъркана дума.Тук не е диктовка, всеки може да сбърка, докато пише..Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
[color=darkblue]Ако си момиче няма проблем-обувки на токчета.Представи си колко грозно би изглеждало ако си няква кобила 1.80 висока и момчетата да са с една глава по-ниски от тебе,да не говорим колко тъпо ще изглежда да ходиш с момче,дет и по-ниско от тебе.И не на последно-НЕ РЪСТЪС ПРАВИ ЧОВЕКА. Но ако си момче,това вече е друга тема.
даже мн си се радвамПървоначално написано от danibebi
![]()
![]()
![]()
![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
Хайде да не се обиждаме. Аз съм 1.80, има и много други момичета с моята височина и не мисля, че това ни прави кобили. За по-високите има по-високи момчета.Първоначално написано от whitediamond
Русата не би трябвало да ви комплексира.Ако ви е чак такъв проблем ,изрусете се и вие - има всякакви процедури по фризиорските салони.
liimonka ,ясно е ,че не сме тук на диктовка или изпит , но два пъти го е написала "руста" ,което прави остро впечатление.
абсолютно, даже така повече се харесвам ;дПървоначално написано от danibebi
И аз спадам към миньончетат, но никога не съм се комплексирала заради това.
Не.
Аз съм великан, ама не ми пука. :Д
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....