Сигурно ще ви се стори тъпа темата,но аз ви предлавагм ако искате да си качите снимки на вашите устни или снимка на вас където се виждат![]()
![]()
ПП може и да е снимка на устни,които ви харесват
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
хихихи поредната тема за качване на снимкиНа някои май му се гледат снимки
![]()
А по темата мойте устни са на aватара ми
<-----------------![]()
Хм , имам снимки на устните ми , които си харесвам много , но не ми се качват на компютъра . Ето устни , които ми харесват :
![]()
<==== И моите устни са на аватара ми.![]()
в момента не съм у нас,но пускам един линк в импулс..на снимки,на които ми се виждат устните...мн се извинявам,4е нямам възможност да ка4а снимки...
http://www.impulse.bg/Shushito_92/2696916 тука мн хора си мислят,4е съм си нацупила устните,но не е така,просто половин 4ас преди снимката си бях слагала балсам за устни за по-со4ни устни..
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
www.impulse.bg/Limonkata_1997 <--- vse 6et ima nqkoq na kqoto da se vijdat :P
I`m exactly where I`m supposed to be..
и кво сички се намазали с тонове гланцове и червила само и само да им изглеждат по-сочни устните![]()
e nali e celta da izgl so4ni...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
принципно да, ам просто ми стана смешноПървоначално написано от neshtastno^vliubena
всички имате мн готинки устни а аз сега нямам възможност да си кача снимки но пък искам да попитам ThE_sEa_GiRl{} със какъв гланц или червило е благодаря ти предварително![]()
![]()
To infinity and beyond.
мерсиПървоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
![]()
enola, мерсиш за похвалата, че си намерила хубава снимка, а?![]()
оффф бе енола защо лъжеш,че това са твоите устни?!Нали преди време беше станал един спор където си крала чужди снимки на някакво си момиче Джесика.Не знам дали така и беше името,но май нещо такова.Хората тук не са тъпи и всеки би разбрал,че това са нейните устни.И също така пак не ти вярвам,защото наскоро беше пуснала ИСТИНСКА ТВОЯ СНИМКА и там устните ти далеч не са като тези.Също така беше казала,че си на 13.....на тази снимка някак си не си личи че човекът на нея е на 13....тцтцтцт лапета колкот щеш....Първоначално написано от enola
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/220/54923_452.JPG
Ето това са моите устни.
Получили са се малко гадни отблясъци, ама каква да се прави...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Най-добрите устни ever!!!!Първоначално написано от My`OwN
а по темата,моите малко приличат на Мара Отварачката
![]()
![]()
Първоначално написано от comics
Не , бе ! Не Енола беше крала снимки , а една друга ! И на мен мки се струва , че устните на Енола не са нейни , но от къде да знам . Моля ви преди да се заяждате се уверете как стоят нещата и тогава пускайте хапливи коментари !Първоначално написано от Anabel
![]()
Ем добре де,моя грешка.Ами преди енола беше крала снимки на едно момиче и ги беше пускала в този раздел за една тема за прическите на потребителките.А и тук 1000000% не е тя.Бахти и лапешката раота....Първоначално написано от dark_sw
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
нееее не беше за прическите, ами за това коя е по-хубава, въпреки че в тая тема за прически беше пуснала едни снимки, после в темата за яка прическа дето се караха с емо_долл пак беше пуснала снимка без цаки нали и изглеждаше доста по различна, сек да се поразровя да ви покажаПървоначално написано от Anabel