Цитирай Първоначално написано от Anabel
Цитирай Първоначално написано от dark_sw
Цитирай Първоначално написано от Anabel
Цитирай Първоначално написано от enola
Цитирай Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
Цитирай Първоначално написано от enola
Много сладки
мерси
оффф бе енола защо лъжеш,че това са твоите устни?!Нали преди време беше станал един спор където си крала чужди снимки на някакво си момиче Джесика.Не знам дали така и беше името,но май нещо такова.Хората тук не са тъпи и всеки би разбрал,че това са нейните устни.И също така пак не ти вярвам,защото наскоро беше пуснала ИСТИНСКА ТВОЯ СНИМКА и там устните ти далеч не са като тези.Също така беше казала,че си на 13.....на тази снимка някак си не си личи че човекът на нея е на 13....тцтцтцт лапета колкот щеш....
Не , бе ! Не Енола беше крала снимки , а една друга ! И на мен мки се струва , че устните на Енола не са нейни , но от къде да знам . Моля ви преди да се заяждате се уверете как стоят нещата и тогава пускайте хапливи коментари !
Ем добре де,моя грешка.Ами преди енола беше крала снимки на едно момиче и ги беше пускала в този раздел за една тема за прическите на потребителките.А и тук 1000000% не е тя.Бахти и лапешката раота....
нееее не беше за прическите, ами за това коя е по-хубава, въпреки че в тая тема за прически беше пуснала едни снимки, после в темата за яка прическа дето се караха с емо_долл пак беше пуснала снимка без цаки нали и изглеждаше доста по различна, сек да се поразровя да ви покажа