.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Голям фен
    Град
    София

Цветана Пиронкова победи №3 в света Ана Иванович

Цветана Пиронкова победи №3 в света Ана Иванович на турнира в Рим - 14.05.2008 г.

Цветана Пиронкова постигна най-голямата победа в кариерата си, отстранявайки №3 в света Ана Иванович (Сърбия) с 6/4 5/7 6/2 във втория кръг на турнира в Рим с награден фонд 1 340 000 долара. Българската тенисистка демонстрира невероятна игра и заслужено спечели за 2 часа и 21 минути. След четвъртата си поредна победа в италианската столица Пиронкова ще срещне на осминафинал Виктория Азаренка (Беларус).

http://bgtennis.bg/?page=news&lng=bg&nid=565

Честито Голяма победа е това
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    Разбрах го още вчера ЧЕСТИТОООО!!!! Успех днес (мисля че днес и е мача) и още по големи успехи за в бъдеще !!!!!!!
    `` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``

Ко

Аз съм баба мИчта

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    Цветана Пиронкова се класира за четвъртфиналите на силния международен тенистурнир за жени в Рим.

В осминафинална среща младата българска тенисистка отстрани 19-та в света Виктория Азарьонка с 6:2, 1:0 и отказване на белорускинята.

Пиронкова започна неубедително, като допусна пробив още в първия гейм. След това обаче веднага се реваншира и изравни, а по-късно направи още два пробива за крайното 6:2.

Българката поведе с 1:0 във втория сет, при който резултат нейната съперничка се отказа.

За място на полуфиналите Пиронкова ще се изправи срещу победителката от двубоя между Агнешка Радванска (Полша) и Анна Чакветадзе (Русия), които играят по-късно тази вечер.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=45424

Браво Цветиииии!!!!!!
    `` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``

Ко

Аз съм баба мИчта

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    браво на нея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми