- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Къдрене с парцали?
Чух от няколко мои приятелки и от фризьорката ми, че съществува "къдрене с парцали", но не знам как става. Ако някой знае нека да сподели. Мисля, че за много момичета ще е от полза!![]()
Ами има да. Увиваш си кичур от косата около парцалче(става подобно на ролките)
амии...ако не се бъркам...след като се изкъпеш..като ти се поизсуши косата..я навиваш като на ролки,но...на парцали...и така 4акаш известно време и косата ти е къдрава..съмнявам се да действа!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Напротив действа даже доста - аз съм се къдрила така.Първоначално написано от neshtastno^vliubena
като си измия косата и още докато е влажна и нарязвам от някъде тънки и дълги парцалчета или хартийки - ефекта е съчия , и хвашам кичур по кичур и навивам около парцалчетата(като на ролки) , и накрая се завързват двата края на парцалчето и на косата става нещо като охлювче. Трябва да престои така цяла вечер , и когато искаш да го махнеш развързваш двата края на парцала и пускаш къдрицата. Понеже нали парцала или хартийката е по тънка от ролка , и резултата е доста ситни къдрици , аз заприличвам малко на овца в главата![]()
Но има ефект и ако искаш ситни къдрици без да си увреждаш косата с маши това е начина.![]()
Действа разбира се,но не на всеки тип коса седи хубаво.
Първоначално написано от Black`Wings
+1
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
А може ли това като се направи после да се напправя с пяна и да се получи хем къдраво хем едно такова като мокър ефект....?нз дали ме разбра....Първоначално написано от Black`Wings
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Аз лично този метод съм го чувала от майка ми, защото по нейно време е нямало маши, преси и т.н. и за по-голямо начупване на косата са използвали парцали или някаква по-твърда хартия...Навива се както с ролки и се закрепва с нещо...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Ne si go pri4inqvai![]()
![]()
Първоначално написано от comics
Първоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
И защо? мога да ти кажа от личен опит,че стават много по-хубави къдрици отколкото с ролки или маша.
Просто хращаш долния край на кичура навиваш,спиш така и после развръзваш.
аз ставам като офца като се направя на парцал4ета...
по-добре става с маша...
+1Първоначално написано от ELiTyYy
Ами то всъщност стават много ситни къдрици и охлювчета , затова ако не искаш да приличаш на офца даже е желателно да сложиш пяна да се попригладят малко , иначе изглежда малко рошаво. Развързваш кичура - слагаш пяна , развързваш следващия - пак слагаш и така.Първоначално написано от Anabel
Иначе незнам , може и с маша да става по-хубаво , но според мен ако не искаш да си вредиш на косата това е начина.
Да опитвала съм ама нещо не ми се получи,явно аз не съм го направила като хората.С ролки ми е по лесно.
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
i na men maika mi kaza za tozi na4in samo kadeto e s vestnici i lis4eto se sgava na 2 i krai6tata se promu6vat sled kato se navie ki4uratПървоначално написано от st1ka
Голям размер на картинката! /machoka/
ako se napravi kakto trqbva se polu4ava stil dvaisettetrqbva na mokra kosa, malki ki4ur4eta da se naviat stegnato i da stoqt dokato isuhne kosata. i ne se polzvat parcal4eta a pamu4ni par4enca plat
![]()
А не бе,баш.Първоначално написано от neshtastno^vliubena
В 3-ти клас трябваше да ходим на дискотека с класа и макя ми ме беше накъдрила така.
Като се събудих сутринта не можах да повярвам,че съм аз.
Като косите на негърките имах.Едно бухнали,къдрави.
Ужас.![]()
Нещо такова се получи:
![]()
London Tipton
az taka samo 1 pat sam se pravela ama ne s parcali a vestnici ama ne prespah s tqh.Na men mi se polu4i dosta dobre bih kazala haresah se.Mn pati i s ma6a sa me praveli i az sam se pavela i nz i dvete mi haresvat oba4e ako neiska6 da si gori6 kosata s vestnici.Praveli sa me i s rolki stanah kato pudel be6e ujas hi4 ne se haresah.Spored men nai dobre taka ili ma6a
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Днес ще пробвам , но с вестници ! Дано да стане ... Нали беше на мокра коса , ама не така да капе вода , а мокра !![]()
Къдрила съм се много пъти с вестници и никога не се накъсват, но преди да се навия си суша косата 5 мин. и тя става леко влажна.Друг вариант е на суха коса просто да мокриш всеки кичур преди да го навиешПървоначално написано от Spider4eto
![]()
да и аз когато съм се правила не се късат.. таи де нз на мен ми е адски трудно да се правя сама .. наи добрата ми фр все ги измисляше едни ...Първоначално написано от borovinkaa
къдрене с вестници
къдрене с парцали ..![]()
изправяне с фиби..
идеята е както ти обясниха взимаш 1 кичур и използваш парцала като ролка.. ама не става хубво по добре е с машаили ако нямаш и ролките са вариант но рядко стават добре.. ддз поне при мен не се получава
![]()