- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Брекети - Целувки
Zdraveite tukmo se vrushtam ot zubolekar.....slojiha mi breketi i ei sq imam sreshta s priqtelq si i se chudq dali nqma da prechat pri celuvkitekak mislite?
Може би ще пречат нзПървоначално написано от Анонимко
![]()
Може да ги сваляш преди да се виждаш с него.
Те няма да пречат, а той може да се погнуси от вида на зъбите ти(примерно). Иначе не пречат.
sigurno nqma nz![]()
Любовен поглед плъзгаш по мене и всичко в теб вибрира и стене имтимна мисъл пари в очите ще се получи ли с нас? ОПИТАЙ!!!............Искаш ти с мен да го направиш да бъде секси!!Онова нещо да направиш!!!!!!
Как ще сваля брекети бе ?![]()
тва да не са ви шини бре
хахаха. Те си седят запечатани на зъбите
.
И не не пречат при целувки.Гаджето ми има,даже не ги забелязвам.
Мн рядко ме е драскал ,нооо не е проблем![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Ъ.Първоначално написано от Ice_Queen_
Хах.
Тва не го знаех.
Хахаха брекетите се закачат за венеца и нямат махане...те не са като шините!И не, не пречат и то въобще, но все пак си се забелязва разликата от една нормална целувка и целувка с...брекети!Само трябва да бъдете по внимателни, но иначе си е същото
Abe da ti kaja, breketite sa zalepeni za zabite, a ne vencite. Eto snimka .. dano ne barkam, no mai za tova govorite -Първоначално написано от Анонимко
A po temata, spokoino nqma da pre4at
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Abe shto govorite bez da znaete.. samo predpolojeniq.. Noseh breketi i znaete li kakvo? Nito az.. nito momchetata s koito sym se celuvala.. obryshtaha vnimanie na tqh.. Nqkoi napisa she go pognusi..tq pa she si svalq.. pylni typotii.. breketite ako precheha koi normalen chovek shteshe da se lishi ot gadje za 2 god.. ako ne i poveche?
Нема Страшно![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
оо и аз съм имала брекети..ама въобще не пречат![]()
Аз нося брекети от няколко месеца,въоб6те не пре4ат нито при обикновените,нито при френските целувкиПървоначално написано от Анонимко
![]()
Не мисля че ще има проблем при целувката...![]()
Първоначално написано от Ice_Queen_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yahahaha i dvamata s breki i kat se celunete 6e se opletat i 6te ste zaedno za vinagi.TOVA E KATO BRAK OT KOITO NQMA IZMUKVANE
![]()
Ако е свесно момчето няма да му пука той държи на тебе а не на това което имаш в устата![]()
Vazmojno da vi pre4at v na4aloto no 6te sviknete brazoa pak moje i da ne sa vi problem abe i v dvata slu4eq nqma za kakvo da se pritesnqva6
![]()
Първоначално написано от InTheRain
Ще се оплетат те.Бодлива тел не щеш ли?
![]()
ПП:Няма страшно!![]()
ГЛУПОСТИ!!! ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ НЯМА ДА ПРЕЧАТ!!!Първоначално написано от Th3MaN
imah edno gadje s breketi i da.. zalepnali sa za zubite i izob6to ne pre4at izob6to ne se use6tat puk i ti ne mu celuva6 zubite nali?ako me razbira6 :P uspeh.. ;p
ANARCHY AND CHAOS
Calling out loud with no respect
I’m not the one, just another reject
I’m the voice you affect I’ll lose and protect
Ами аз нося от година и 7-8 месеца.. и досега не са се оплаквали момичета. Така, че няма страшно. И вярно е.. и на френските целувки не пречат :Р
ne est![]()