.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Guest

Брекети - Целувки

Zdraveite tukmo se vrushtam ot zubolekar.....slojiha mi breketi i ei sq imam sreshta s priqtelq si i se chudq dali nqma da prechat pri celuvkite kak mislite?

Голям фен
    Град
    По света и у нас.

Re: BREKETI - CELUVKI :S

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Zdraveite tukmo se vrushtam ot zubolekar.....slojiha mi breketi i ei sq imam sreshta s priqtelq si i se chudq dali nqma da prechat pri celuvkite kak mislite?
    Може би ще пречат нз

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Може да ги сваляш преди да се виждаш с него.

Те няма да пречат, а той може да се погнуси от вида на зъбите ти(примерно). Иначе не пречат.

sigurno nqma nz
    Любовен поглед плъзгаш по мене и всичко в теб вибрира и стене имтимна мисъл пари в очите ще се получи ли с нас? ОПИТАЙ!!!............Искаш ти с мен да го направиш да бъде секси!!Онова нещо да направиш!!!!!!

Как ще сваля брекети бе ? тва да не са ви шини бре хахаха. Те си седят запечатани на зъбите .
    И не не пречат при целувки.Гаджето ми има,даже не ги забелязвам.
    Мн рядко ме е драскал ,нооо не е проблем
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Как ще сваля брекети бе ? тва да не са ви шини бре хахаха. Те си седят запечатани на зъбите .
    Ъ.
    Хах.
    Тва не го знаех.

Guest
    Хахаха брекетите се закачат за венеца и нямат махане...те не са като шините!И не, не пречат и то въобще, но все пак си се забелязва разликата от една нормална целувка и целувка с...брекети!Само трябва да бъдете по внимателни, но иначе си е същото

Град
    Лондон
    Хахаха брекетите се закачат за венеца и нямат махане...те не са като шините!
    Abe da ti kaja, breketite sa zalepeni za zabite, a ne vencite. Eto snimka .. dano ne barkam, no mai za tova govorite -

A po temata, spokoino nqma da pre4at
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Abe shto govorite bez da znaete.. samo predpolojeniq.. Noseh breketi i znaete li kakvo? Nito az.. nito momchetata s koito sym se celuvala.. obryshtaha vnimanie na tqh.. Nqkoi napisa she go pognusi..tq pa she si svalq.. pylni typotii.. breketite ako precheha koi normalen chovek shteshe da se lishi ot gadje za 2 god.. ako ne i poveche?

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Нема Страшно
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    оо и аз съм имала брекети..ама въобще не пречат

Аз нося брекети от няколко месеца,въоб6те не пре4ат нито при обикновените,нито при френските целувки

Не мисля че ще има проблем при целувката...

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    И не не пречат при целувки.Гаджето ми има,даже не ги забелязвам.
    Мн рядко ме е драскал ,нооо не е проблем
    yahahaha i dvamata s breki i kat se celunete 6e se opletat i 6te ste zaedno za vinagi.TOVA E KATO BRAK OT KOITO NQMA IZMUKVANE

Офффф Боже мой.. как може да има такива прос*аци... как ще се оплетат брекетите.. те са залепени за зъбите.. не знам за тебе ама аз специално не се целувам със зъбите си.. то малко акъл се иска, че да се досетиш..
    The art of love is not to let your heart get broken!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Ако е свесно момчето няма да му пука той държи на тебе а не на това което имаш в устата

Vazmojno da vi pre4at v na4aloto no 6te sviknete brazo a pak moje i da ne sa vi problem abe i v dvata slu4eq nqma za kakvo da se pritesnqva6

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от InTheRain
    Офффф Боже мой.. как може да има такива прос*аци... как ще се оплетат брекетите.. те са залепени за зъбите.. не знам за тебе ама аз специално не се целувам със зъбите си.. то малко акъл се иска, че да се досетиш..
    Ще се оплетат те.Бодлива тел не щеш ли?
    ПП:Няма страшно!

Супер фен

Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    Може би ще пречат нз
    ГЛУПОСТИ!!! ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ НЯМА ДА ПРЕЧАТ!!!

imah edno gadje s breketi i da.. zalepnali sa za zubite i izob6to ne pre4at izob6to ne se use6tat puk i ti ne mu celuva6 zubite nali? ako me razbira6 :P uspeh.. ;p
    ANARCHY AND CHAOS

Calling out loud with no respect
    I’m not the one, just another reject
    I’m the voice you affect I’ll lose and protect

Ами аз нося от година и 7-8 месеца.. и досега не са се оплаквали момичета. Така, че няма страшно. И вярно е.. и на френските целувки не пречат :Р

Вие със зъби ли се целувате бе

Според мен няма да пречи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си