Цитирай Първоначално написано от BoTn^To^KilL
Здравйте...искам да ви помоля за съвет,а не за присмиване и тъпи подигравателни отговори..предупредила съм,защото приемам нещата лично...Искам да ви споделя нещо..аз съм на 14 и до сега съм си имала само дно гадже (лятото),но го одрязах на следващия ден..не че не са ми предлагали,а просто чувствата не бяха взаимни,а и се плаша от обвързване (освен приятелско).По принцип обичам да общувам с хората,да създавам нови приятелства,но стане ли въпрос са гаджета...е тогава вече се панирам и искам да потъна в земята Сега за първи път си харесва момче,което да е отвърнало на чувствата ми,НО
1.Той е по-малък с една година от мен
2.Много съм притеснителна...
Страх ме,честно!Не знам как да се целувам и ме е срам до някъде от това.. все едно съм неопитна,а няма да му кажа за нищо на света... Просто ми помогнете,в случай че сте разбрали нещо...

Не прави нещата със спек! Няма нищо срамно и винаги има първи път... Ще ми повярваш ли ако ти кажа че първата ми целувка беше на 17 но запомняща се !

И недей да се ебаваш с момчето... Правете всичко искренно, защото когато е за първи път и е искренно - то остава незабравимо...

Имам една тема "The storry of my first love" ако искаш я разгледай - моля те, не допускай подобна грешка !

Успех