- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С тен или бели?!
Ем, искам да ви питам какви хора предпочитате?!
Мургави, с лек тен или бели?
И вие самите какви сте?
Аз съм много бяла, дори наскоро получих определението, че съм бяла като германска пишка.![]()
Значи въпроса ми е какво е най-добре да няправя?
Да ползвам автобронзант, да ходя на солариум или нещо друго...
Или да си остана тъй...
10х предварително.
Хмм според мен си остани така
Аз също съм много бяла,но си се харесвам така.![]()
ами...специално си зависи от 4овека в този слу4ай...има хора,които като хванат тен и не ми харесват,а други като-мн ми харесват..строго индивидуално е
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Повечето хора искат да са черни да имат тен , аз пък не харесвам черни. Предпочитам бяла нежна кожа. Моята не е много бяла , но не е и много черна и пак си я харесвам. Според мен не ходи на никакви солариуми и глупости. Остани си каквато си.
Според мен си остани така.
Аз също съм много бяла,но се харесвам така.![]()
Аз съм също бяла, така си се харесвам и не смятам за нужно да ходя на солариум и да се мажа с автобронзанти. Въпреки че миналата година, когато почернях докато бях на море, се харесвах ужасно много...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Е, да, ама хора! Аз съм супер бяла!
Никога не съм стояла дълго на плаж да се пека! За по няколко минутки, защото кожата ми е адски чувствителна...
То едно, че е бяла, ми и това, че когато слънцето е малко по-силно, направо цялата ми кожа изгаря и става червена!
То вярно солариуми, автобронзанти и др. такива глупости няма да помогнат де...
Благодаря ви за мненията. :P
Ми аз съм леко мургава обаче една съученичка е много бяла и не се харесва и иска да почернее.На мен лично не ми пука ква е кожата-тъмн или свела.Иначе ако искаш да почернееш или изчакай лятото или си вземи някакъв спрей или нещо друго за почерняване...нз кво друго да те посъветвам.
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
Аз харесвам хора с тен.
Аз самата съм по-матова и много бързо почернявам.
И черна се харесвам адски много![]()
Ами да ти кажа според мен е по-добре да ходиш на солариум ,защото първото е ,че няма да можеш да ходиш на плаж или море ...а дори и да ходиш няма да можеш да се печеш и ще ти се налага да купуваш доста скъпи кремове със много висока UV защита ,а от повечето няма ефект .Аз също съм с бяла кожа и без солариум не мога да си позволя удоволствието плаж или море :P
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
+1Първоначално написано от aLL|aLoNe
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
И аз съм много бяла и си се харесвам. Не ти препоръчвам солариум защото този тип кожа е много чувствителна и може да получиш най-малко алергия.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Аз съм много бяла, по принцип си се харесвам така, но все пак не обичам да ми го натякват. А за теб - по-добре си остани така, колкото по-естествена толкова по-добре!![]()
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Ем зависи ... м0же да ти 0тива,а м0же да не ти ... н0 ак0 си решила да хванеш тен, п0 д0бре не изп0лзвай никакви такива измислени пр0дукти за прид0биване на тен или не х0ди на с0лариуми ... п0-д0бре е п0 естествен път да си г0 прид0биеш ...
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
Аз съм адски бяла и ми бяха казали , че съм като призрак и ако на тъмно загасят лампата ще светяНо аз се харесвам ... Не харесвам много много матови хора белите сме по фешъннн ... :P
I`m exactly where I`m supposed to be..
az sum mnogo bqla/bleda
taka se haresvam mnogo pove4e otkolkoto s ten
dori i lqtoto sum si taka samo nosa mi po4ervenqva![]()
![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
ami na men ne mi haresvat prekaleno belite hora no v kraina smetka ako taka ti otiva moje i taka da si stoi6 sry za latinicata no ne6to ne moga da premina na kirilica![]()
АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....
I az sum po-matova,mnogo si se haresvam.Mnogo momi4eta,iskat da imat moqt ten,adski sum radostna,4e sum murgava,i slunceto me hva6ta burzo.Първоначално написано от aLL|aLoNe
![]()
Taka,4e haresvam murgavi hora.
аз предпочитам с тенАз зимата ходя на солариум,за да си поддържам тена.Но зависи от човека,както каза някой по-нагоре,аз се харесвам повече с тен
Не знам защо и особено корема и гърба.Не мога да си сложа блуза с гол корем и да съм бяла,нз защо не ми харесва.Но има хора,които много им отива
![]()
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
да си бял е по-оферта...колкото по-бял си, толкова повече и по-ярки цветове ти приличат...в смисъл мога да си позволя да нося всички цветове на дъгата...от цикламено, оранжево, тревно зелено, тюркоазено...всичко, без да ставам яко смешна...пък и на мен от всякакво слънчице ми избиват лунички, което е противно на тъмна кожа...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Много си права !Първоначално написано от alice sw
И аз съм по същия начин ... И попринцип си падам по ярките цветове и ще съм като циганка ако бях черна !
![]()
I`m exactly where I`m supposed to be..
Първоначално написано от aLL|aLoNe
И аз така. Няма да ви показвам снимки кфа съм черна през лятото. Че и исках още да почернявам![]()
Кефя се на хора с тен, но и бялата кожа си е яка. Не виждам защо трябва да ти е проблем.
Аз съм от тези, с по - бяла кожа.
+1Първоначално написано от aLL|aLoNe