.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 76
    koito kakuvto si e takuv trqbva da si bude spored men! as sum normalno bqla, maja se s kremove koito postepenno mi pravqt mn estestven ten i sum dovolna. ima hora koito stoqt na plaja ili po solariumite i se pekat kato pileta na gril a nakraq stavat kato prepe4eni filii i mi e mn sme6no! ne hodi na solarium, ras4itai na kremove i slunceto dokato se rashojda6! mn e gadno da si kato vuglen, da negovorim kolko e vrdno!

Град
    непостоянно
    аз съм светла и ползвам зиме-лете кремче с фактор на лицето и шията , защото едно че изгарям лятото мн лесно и друго че след 10 години искам да изглеждам на реалните си 30, а не на 40. Слънцето може да им отива на някои хора, НО! Момичета пазете се печете се умерено защото след време ще съжалявате
    We are all dead people in vacation, but still we dance

98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Дойде ли ей тва време ... за къси гащи и поли немога да си гледам белите крака,предпочитам да си имам тен ... лятото де ахха иначе не съм от най-белите и аз,бързо почернявам

Град
    По света и у нас :)
    И моята е много бяла слагам си ФДТ и става горе долу добре за пред хора
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Град
    Sofia
    Харесвам повече хората с тен...Аз самата не съм от най-белите и бързо почернявам и адски много си се харесвам черна...А ти какво да направиш...печи се повече... обаче преди да отидеш на море и да се опнеш 4 часа на слънце,отиди няколко пъти на солариум,след това малко на басейн,да си подготвиш кожата,защото иначе ще изгориш...

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Кефя се на хора с тен, но и бялата кожа си е яка. Не виждам защо трябва да ти е проблем.
    Аз съм от тези, с по - бяла кожа.
    +1

Град
    холандияя
    Аз съм с доста бяла кожа..Харесвам се така, щото с тен, косата ми изглежда някак по-светла и приличам на блондинка. I don't want to be blond.
    DA BI4I BASS !!!
    STEPPIN TO DUBZ
    Има някъде един човек,
    винаги може да те разбере.

Град
    Okinawa
    Обичам кожата си с тен..според мен е красиво.Доста светла съм по принцип,но кожата ми е такава,че почернявам ужасно бързо и 3 дена на морето са ми пре-пре достатъчни..

аз пък съм с много тъмна кожа и мязам на цинаге
    Само че с времето сякаш ми изветля косата и кожата... та сега имам малко по-приемлив цвят.
    Ама иначе като малка редовно си ме наричаха циганка, без да има за какво
    Лично аз харесвам по-тъмнички кожи, но не прекалено. Или ако са ходили на море да са почернели, ама много да се почернели.
    А относно твоят проблем по-добре не прави нищо, а разчитай на слънцето. Ако пък искаш да носиш къси поли лятото започни да се мажеш със съответните кремове, защото солариума не е никак полезен.

И аз съм много бяла и много се харесвам така,а и по принцип предпочитам бели хора На някой обаче лек тен им отива

Emo Doll : Kakvoto i da napravi6- po hubava nqma da stane6

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от ju**
    Обичам кожата си с тен..според мен е красиво.Доста светла съм по принцип,но кожата ми е такава,че почернявам ужасно бързо и 3 дена на морето са ми пре-пре достатъчни..
    И аз.Твърде бяла съм иначе и не се харесвам...и не ми отиват ярки цветове особено заради това.Не че не нося ама лятото за 2-3 дни като почернея или дори из града като ходя с къси панталонки и потник и мн се кефя после с жълтата ризка
    А са както съм почнала да ходя доста често на палатка край морето и няма къде да се скрия на сянка и не изсветлявам твърде много и зимата.

Абе... леко мургавото.. бива. Но не и баш супербял човек, не ме радва особено.. Няма значение за мен.
    Аз лично съм си мургавка.. леко де.

ми аз съм си мургава и повече ми харесват мургавите хора

Ами моята е също доста бяла и много чувствителна. Днес например, ме сърбеше крака, почесах се и ми остана червено и в момента ми е червено... Минали са 8 часа и още не е спаднала червенината. Така че не ходи на солариум!
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Ми , аз лично предпочитам хора с лек тен . Аз винаги съм с тен , независимо кой е сезона . Най-вероятно , защото на море седя минимум 10 дни и на плажа седя по 8 часа !

Град
    Sofiq
    Аз също съм много бяла,направо не се търпя така Сега съм решила да ходя на солариум,да съм с тенче за лятото Определено харесвам по-тъмни хора,смятам,че със солариум се постига много по-добър резултат,отколкото с автобронзанти и др.-първо,че не се получава равномерно,а и после цялата съм оранжева
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    о и аз съм беличка, ам честно казано по се харесвам като почернея лятото

Re: С тен или бели?!

Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Ем, искам да ви питам какви хора предпочитате?!
    Мургави, с лек тен или бели?
    И вие самите какви сте?
    Аз съм много бяла, дори наскоро получих определението, че съм бяла като германска пишка.
    Значи въпроса ми е какво е най-добре да няправя?
    Да ползвам автобронзант, да ходя на солариум или нещо друго...
    Или да си остана тъй...

10х предварително.
    няма нищо по-хубаво от естествената красота. щом си толкова бяла (аз също съм) в никакъв случей не ползвай автобронзант,защото може да стане доста зле. просто лятото се излагай повече на слънце,но задължително намазана с мляко за слънце

ut
    аь ус ефь пьтнсше

Супер фен
    i az sam mn bqla no kato cqlo sam svetla taka 4e se haresvam ama naistina sam kato sirene
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Ми да кажа какви хора предпочитам според тена-не мога! Не мога да съдя човека по тоя критерии , но са ми по симпатични по загорели батковци !!! А за това как да хванеш тен - не може само с афтобронзант, защото ако наистина са много бяла кожата ти няма да потъмнее а ще стане жълта! Най-добре да ходиш на солариум и като вече хванеш тен да започнеш да се мажеш с автобронзант!!! Препоръчвам ти този на AVON - в най-новия каталог струва 8,90 лв.

Град
    Некъде там...
    И аз съм бяла,но повече се харесвам с лек тен от морето.
    Който се смее последен - най-бавно загрява!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    И аз съм беличка,ако ще почрнявам-то съвсем малко..но и нищо не правя по въпроса-така си се харесвам,а от разните автобронзанти не виждам смисъл,тъй като познавам хора,които ги ползват..и те са станали..някак жълти от тях..
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Аз съм много бяла и лятото придобивам тен чак август месец (което си е лек парадокс, при условие, че живея на морето ). Просто първия ден аз с по-нисък фактор от 30 НЕ се мажа, и повече от час и половина не стоя... Една година такова изгаряне си бях докарала, че ме болеше като ходех гола, да не говорим за дрехи и за спане.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си