- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С тен или бели?!
koito kakuvto si e takuv trqbva da si bude spored men! as sum normalno bqla, maja se s kremove koito postepenno mi pravqt mn estestven ten i sum dovolna. ima hora koito stoqt na plaja ili po solariumite i se pekat kato pileta na grila nakraq stavat kato prepe4eni filii i mi e mn sme6no! ne hodi na solarium, ras4itai na kremove i slunceto dokato se rashojda6! mn e gadno da si kato vuglen, da negovorim kolko e vrdno!
аз съм светла и ползвам зиме-лете кремче с фактор на лицето и шията, защото едно че изгарям лятото мн лесно и друго че след 10 години искам да изглеждам на реалните си 30, а не на 40. Слънцето може да им отива на някои хора, НО! Момичета пазете се печете се умерено защото след време ще съжалявате
We are all dead people in vacation, but still we dance
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Дойде ли ей тва време ... за къси гащи и поли немога да си гледам белите крака,предпочитам да си имам тен ... лятото деахха иначе не съм от най-белите и аз,бързо почернявам
![]()
И моята е много бяласлагам си ФДТ и става горе долу добре за пред хора
![]()
Първоначално написано от comics
Харесвам повече хората с тен...Аз самата не съм от най-белите и бързо почернявам и адски много си се харесвам черна...А ти какво да направиш...печи се повече...обаче преди да отидеш на море и да се опнеш 4 часа на слънце,отиди няколко пъти на солариум,след това малко на басейн,да си подготвиш кожата,защото иначе ще изгориш...
![]()
Аз съм с доста бяла кожа..Харесвам се така, щото с тен, косата ми изглежда някак по-светла и приличам на блондинка. I don't want to be blond.![]()
DA BI4I BASS !!!
STEPPIN TO DUBZ
Има някъде един човек,
винаги може да те разбере.
Обичам кожата си с тен..според мен е красиво.Доста светла съм по принцип,но кожата ми е такава,че почернявам ужасно бързо и 3 дена на морето са ми пре-пре достатъчни..
аз пък съм с много тъмна кожа и мязам на цинаге![]()
Само че с времето сякаш ми изветля косата и кожата... та сега имам малко по-приемлив цвят.
Ама иначе като малка редовно си ме наричаха циганка, без да има за какво![]()
Лично аз харесвам по-тъмнички кожи, но не прекалено. Или ако са ходили на море да са почернели, ама много да се почернели.
А относно твоят проблем по-добре не прави нищо, а разчитай на слънцето. Ако пък искаш да носиш къси поли лятото започни да се мажеш със съответните кремове, защото солариума не е никак полезен.
И аз съм много бяла и много се харесвам така,а и по принцип предпочитам бели хораНа някой обаче лек тен им отива
![]()
Emo Doll : Kakvoto i da napravi6- po hubava nqma da stane6![]()
И аз.Твърде бяла съм иначе и не се харесвам...и не ми отиват ярки цветове особено заради това.Не че не нося ама лятото за 2-3 дни като почернея или дори из града като ходя с къси панталонки и потник и мн се кефя после с жълтата ризкаПървоначално написано от ju**
А са както съм почнала да ходя доста често на палатка край морето и няма къде да се скрия на сянка и не изсветлявам твърде много и зимата.
Абе... леко мургавото.. бива. Но не и баш супербял човек, не ме радва особено.. Няма значение за мен.
Аз лично съм си мургавка.. леко де.
ми аз съм си мургава и повече ми харесват мургавите хора![]()
Ами моята е също доста бяла и много чувствителна. Днес например, ме сърбеше крака, почесах се и ми остана червено и в момента ми е червено... Минали са 8 часа и още не е спаднала червенината. Така че не ходи на солариум!
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Ми , аз лично предпочитам хора с лек тен . Аз винаги съм с тен , независимо кой е сезона . Най-вероятно , защото на море седя минимум 10 дни и на плажа седя по 8 часа !![]()
Аз също съм много бяла,направо не се търпя такаСега съм решила да ходя на солариум,да съм с тенче за лятото
Определено харесвам по-тъмни хора,смятам,че със солариум се постига много по-добър резултат,отколкото с автобронзанти и др.-първо,че не се получава равномерно,а и после цялата съм оранжева
![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
о и аз съм беличка, ам честно казано по се харесвам като почернея лятото![]()
ut
аь ус ефь пьтнсше
i az sam mn bqla no kato cqlo sam svetla taka 4e se haresvam ama naistina sam kato sirene![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ми да кажа какви хора предпочитам според тена-не мога! Не мога да съдя човека по тоя критерии, но са ми по симпатични по загорели батковци
![]()
!!! А за това как да хванеш тен - не може само с афтобронзант, защото ако наистина са много бяла кожата ти няма да потъмнее а ще стане жълта! Най-добре да ходиш на солариум и като вече хванеш тен да започнеш да се мажеш с автобронзант!!! Препоръчвам ти този на AVON - в най-новия каталог струва 8,90 лв.
![]()
![]()
И аз съм бяла,но повече се харесвам с лек тен от морето.
Който се смее последен - най-бавно загрява!
И аз съм беличка,ако ще почрнявам-то съвсем малко..но и нищо не правя по въпроса-така си се харесвам,а от разните автобронзанти не виждам смисъл,тъй като познавам хора,които ги ползват..и те са станали..някак жълти от тях..![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Аз съм много бяла и лятото придобивам тен чак август месец (което си е лек парадокс, при условие, че живея на морето). Просто първия ден аз с по-нисък фактор от 30 НЕ се мажа, и повече от час и половина не стоя... Една година такова изгаряне си бях докарала, че ме болеше като ходех гола, да не говорим за дрехи и за спане.