- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С тен или бели?!
Tи понеже си цъфнала.Първоначално написано от enola
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
първо преди не съм казвала,че съм "цъфнала" и второ виждал/а ли си моя и нейна снимка ?Първоначално написано от GbSy
http://prikachi.com/files/168357y.jpg
http://prikachi.com/users/bian4ica/114y.jpg
къде е разликата ?
Аз съм много бяла,но целогодишно ходя на солариум и с тен се харесвам в пъти повече.![]()
И двете сме грозни, но разликата е там, че поне не съм стигнала до там, че да се снимам в кенеф, налупила "убийствените" цаки за 5 лева...Първоначално написано от ju**
Няма значение момче или момиче винаги ми по харесва да с тен![]()
Just do it ...
аз съм една от най - мургавите (естествено имам в предвид) момичета, които познавам. Краката, лицето, и деколтето ми са сууупер тъмни, обаче корема, бедрата, гъзЪ... белички са си мноо е странно![]()
![]()
![]()
аз съм мургава...няма да си сменя цвета на кожата за нищо на света,много си я харесвам...лятото хващам супер тени много рядко изгарям
На мен ми харесват хора с тен![]()
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
Аз съм мн бяла и зимата не ми пречи ама лятото се пека първо на балкона после на морето![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Ами ти всеки път слагаш снимка на различно момиче и аз не знам как изглеждашПървоначално написано от enola
... И какво, защо си мислиш, че си по-хубава? Голямо самочувствие имаш, ама не знам кой ти е внушил, че трябва да парадираш с това, което имаш. Емо Дол не е грозна, може да не е типичната кифла, вафла и т.н., но има свой стил, което е най-важното. И поне не е стигнала дотам, да пита хората как да си направи косата...
![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Аз съм с много бяла кожа и много си я харесвам. от скоро започнах да си правя плажчета, за да подготвя кожата си за морето след месец и за да не ставам червена на рак после. По принцип харесвам бели хора с лек златист тен![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
аз съм с леко мургава кожа,най-мн харесвам мн белите кожи,а ти най-добре си остани така
И аз съм бяла,ама предпочитам хора с лек тен.Нито много черни ,нито некви бели ...мулати най-добре![]()
Бъди си естествена! И аз съм доста беличка, но така си се харесвам! И аз преди обмислях идеята с автобронзанта, но се отказах. Все пак ти си решаваш.![]()
Остани си бяла, ще почернееш малко от слънцето![]()
Аз направих глупостта да отида 1 път на солариум. Ефекта беше, че цял дне ме сърбя кожатаама кой ми е виновен .. нали трябваше да пробвам и да се опаря, тъй да се каже. Една съученичка се беше мазала с бронзант или както там се казва. Кожата и стоеше на петна, супер грозно и неестествено. Да ти кажа, радвай се на кожата си. И аз съм много бяла и доста се дразнех, ама като няма какво да правя, ще се харесвам и така
А иначе обичам хора с малко тен. Има нещо екзотично
![]()
Автобронзант...луда ли си.Стой си бяла,пък на плаж мацай мляко с голям фоктор и така.
Иначе обичам чернички (((:
и аз съм беличка и ми е мн яко такадаже искам още по-бяла
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
haresvam si beliq cvqt na kojata ma lqtoto po4ernqvam i se 4ustvam kato mangaal![]()
Аз съм бяла и искам тен...кажете нещо което найстина помага за тен,освен солариум...за някакъв лосион ви питам![]()
Първоначално написано от comics