.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

имам нужда от малко помощ :(

трябва да напиша биография на Жосеф Луи Пруст обаче нещо не мога да намеря в google.bg.Ще ви помоля да ми помогнете ако имате някакви материали... Благодаря предварително
    Kакто луната грее,зада видим звездите,както слънцето огрява нас,зада можем да живеем,така аз се нуждая оттеб

Търсих ама излизат само некви на руски език,няма на български

мерси все пак... ако някой друг намери нещо ще съм мн благодарна
    Kакто луната грее,зада видим звездите,както слънцето огрява нас,зада можем да живеем,така аз се нуждая оттеб

И аз нищо не намирам, по-добре потърси в някоя библиотека.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

мхм сигурно ще отида ,но ще изчакам още няколко дни пък да видим има време ,не бързам. Благодаря ви много

Град
    пловдив
    (26.09.1754 - 1826 г. )

Френски химик, член на Парижката Академия на науките, професор в артилерийска школа в Испания и ръководител на кралската химическа лаборатория в Мадрид.
    Установява закона за постоянния състав на химичните съединения, който гласи: Всяко химично съединение, имащо молекулен строеж, независимо от метода на получаването си, се характеризира с постоянен състав. Доказва, че металите могат да образуват повече от едно съединение с кислорода и сярата, но всяко от тях има постоянен състав. Открива металните хидроокиси и предлага термина "хидрат". Работи също в областта на органичната химия и химическия анализ. Установява наличието на сребро в морската вода; изолира захар от гроздето и установява съществуването на няколко вида захари.
    На негово име е наречен минерала прустит с яркочервен цвят и диамантен блясък. Големи находища от него има в Мексико, Чили, Перу, Боливия и др. Пруститът е един от най-разпространените сребросъдържащи минерали, които се използват в металургията на среброто.
    Няма те!Далеч си!
    Приятелите правят ли така..???
    Този въпрос задавам си сега!

Къде си?Защо те няма когато имам нужда от теб!
    Сърцето ми приятелко сега е лед!
    Не си отивай,моля те!Сега се нуждая от теб!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си