.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

пъпки след бръснене

искам да питам дали някой от вас може да ми помогне . След бръснене на по-интимните органи (Ку*а) понякога ми излизат малки пъпчици исках да знам дали някой от вас може да ми каже как да предотжратя тяхната поява ????

Голям фен
    Споко,на всички им излизат такива пъпчици-и момчета и момичета.Като за начало спри да се бръснеш на контра,че ще стане по-зле.И се бръсни по посоката на растеж на косъма.А след баня се мажи с някакав крем против раздразнения(крем "Здраве" например).Това мисля,че би помогнало

Използвай някакъв крем след това.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Ами те се появяват защото така реагира кожата при допира със ножчетата на самобръсначката( щото те дразнят кожата), за да го предотвратиш не се бръсни срещу косъма, а по дължината му и няма да имаш пъпки :P
    ..BEEP..BEEP..

Love Pon and Zi ^^

off i az imam toq problem-ujas!maji se s krem4e i gotovo

Re: пъпки след бръснене

Цитирай Първоначално написано от 2,3,7,8-Tetrachlorodioxin
    Цитирай Първоначално написано от MinimalTrip
    искам да питам дали някой от вас може да ми помогне . След бръснене на по-интимните органи (Ку*а) понякога ми излизат малки пъпчици исках да знам дали някой от вас може да ми каже как да предотжратя тяхната поява ????
    като спреш да си бръснеш патлака

има един Nivea крем ли е незнам какво точно се води за след бръснене в бяло шишенце мирише много готино , аз го ползвам навсякаде след бръснене и помага

Град
    sofiq
    ami na nivea ima uspokoqva6ti losioni za sled brasnene dosta sa efikasni.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си