- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато стигнем до зацикляне..
Така.. на 15 години съм и си харесвам момче от съседния клас..Той ме смята за печена, но просто трябва да се поопознаем повече и може да тръгнем.. Е до тук всичко е добре, ноо проблема при мен е че съм много притеснителна и като си пишем или говорим се стига до момент когато зациклям и не знам какво да кажа.. Кажете как да се справя и с това и какво да правя като вече не знам какво да му кажа?!?!?!
ддз.. на твойте години и аз бях същия.. помъчисе да се отпуснеш. Притеснението е голяма работа ;д
ами защо не оставиш и момчето да каже нещо , нека понякога и той да започва да говори на някаква тема , така ще видиш и неговите интереси какви са![]()
Отпусни се и всичко ще е ОК
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Просто не мисли толкова затова,споко,няма да зацикляш толкова,ако се отпуснеш и не се впрягаш!Всеки минава през такива периоди,не се отчайвай!Успех!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Първоначално написано от da_girl_with_broken_heart
Пробвай с "Много те харесвам/кефиш ме искаш ли да излезем на кафе някой път? Например сега? Или утре."
Ами тези моменти са неизбежни особено когато сте си говорили дълго време... Опитай се да смениш темата.. Аз в такива моменти по принцип се оглеждам и почвам да коментирам нещо което съм забелязала или задавам накой въпрос ..
Еми питаш го нещо от сорта на: "Бтв ти ква музика харесваш" тва беше просто пример или въобще го питаш нещо да се намираш на приказка. Успех![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
съгласен съм с предишните постове това с зациклянето е неизбежно, но не и не поправимо :P просто както казаха вече оглеждаш се и задаваш въпрос какъвто се сетиш макар и да ти се струва глупав най-малкото ще предизвика смяхотпусни се бъди себе си и всичко ще е ок
![]()
неска бях в едно такова положение ама старай се нали да се интересуваш от нещата които го вълнуват и така все излиза няква тема там мале и аз кат се сетя ква сам притеснителна и ужас
яко срам ме хваща когат сам с някой който харесвам независимо дали само за фр или за гаджее ама просто бъди себе си
![]()
айде успех
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
влизай в крачка, защото ще дойде време това да стане реалност, а не само в скайп и ще те помисли за некой ботор![]()