- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов или Вкъщи пред компютъра ?
Абе, как мислите, Любов или Вкъщи пред компютъра ? кое е по-добро ?
Аз съм на принципа ако няма едното замествам другото...
а вие...
Абе за компа си требва повече време...ама...Първоначално написано от PrinceO'Darkness
![]()
ха а прова ли да ги сачетаеш аз лично предпочитам с момиче да съма когато се приберем всеки откъдето е дошъл тогава идва реда и на компютъра
Vladoka rulzzz
Аз не съм за нито едното, може би и двете, но не и само те.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Болка от любовта или очила, а?
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Ъ, малко тъпо сравнение направи... от любовта и да те е боляло си заслужава, а пък да носиш неудобни очила (всички са такива.. не ми се обяснявайтеПървоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
) цял живот само, защото си седял пред компа с години.... просто от компютърът в мозъка ти нищо не остава, а от любовта.. и да е боляло накрая
хм, мисля че си заслужава (то иначе в живота ник'ва тръпка няма да има, бе.. т'ва си е чисто съществуване само).
@Sixxkiller Споко-ше ти провърви и на теб в любовта.. и т'ва не ти го казва нак'ва супер свалячка.![]()
Не съм умрял за любов,бе спох.
Просто питам.
Ехх, как си знаех как ще отговориш...Първоначално написано от Sixxkiller
Божее, аз ли твърде бързо пораствам или вие се бавите нещо..![]()
saglasna s1m az predpo4itam da s1m navyn s nqkogo kogoto obi4am a kato se pribera moga da sedna na kompaПървоначално написано от PrinceO'Darkness
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
мляс мляс.. Не съм го казала насериозно. Най-хубавата болка според мен е да страдаш по любимия човек.... само че темата ми е тъпа..Първоначално написано от StEaLtHy_girl
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Абе да поспамим малко...![]()
![]()
![]()
Хора как сте.. ест , че любовта , но когато я няма вместо да стоя на компа бих излязъл на вън с фр та да се забавлявам...
Абе да не би аз да съм най-големия манияк на тема компютри тука ?
само аз ли прекарвам по 6-7 часа на ден пред компа ?![]()
![]()
![]()
haha bih predpochel liubovta... no obstoqtelstvata sa takiva che mi se pada vtoroto za jalost... No s udovolstvie bih zarqzal napylno kompite za edno momiche...![]()
Стига момичето да е готино...Първоначално написано от maharbal
![]()
![]()
може и да си заслужава
любов разбира сено тъй като тя не ми върви много си я замествам с PC-ту е не стоя по-цял ден на него но може да каже в рамките на 4-5 часа
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Мен п1к сравнението ми хареса..Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
laptop+wi-fi ftw...
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
zaslujava si napylno... i s udovolstvie bih zarqzal kompa dori za da izleznem samo edin edinstven pyt na kafe ili nqkyde drugade... Az bez kompiutyr ne moga taka che si predstavete kolko q haresvamПървоначално написано от Sixxkiller
. No tova s izlizane nqma da stane nikoga za jalost... taka che shte si ostana s kompa,vtorata mi liubov
![]()
Еми аз мисля че любовта неможе да се сравнява с един компютър....но ако няма любов може би наистина бих предпочела компа
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Съчетавам и двете...какво по хубаво от любов вкъщи пред компютъра?! :P![]()
Винаги бих предпочела гаджето си пред чат, писане по форум, игра или гледане на филм.
Ми, може би, ако се съчетаят![]()
ЛЮБОВ!!!!! защото прес пц-то само затъпявашшш..![]()
![]()