Цитирай Първоначално написано от (:angel4eto92:)
zdraveite eto 4e doide i moq red da spodelq s vas molq pomognete mi Imam si priqtel ot godina i gornica oba4e mu se naloji da zamine za izwesno wreme izvym grada i na men mi be6e kofi i zapo4nah da izlizam s edni priqteli (toi gi poznava vsi4kite i s nqkoi ot tqh e dobyr priqtel) ta v kompaniqta ima edno mom4e i predi kogato sme izlizali az i priqtelq mi s tqh toi winagi me gleda6e i se zaka4a6e s men no v granicite na normalnoto Oba4e sled kato priqtelq mi zamina i zapo4nahme da izlizame sqka we4er toi zapo4na da pokaza mn qvno 4e me haresva edna ot ve4erite kogato me izpra6ta6e zamalko da me celune no se ovladq a pyk i az ne iskah poneje imam priqtel i go obi4ah Kazvam obi4ah za6tot sega ve4e neznam, ot kakto zamina toi se promeni sqka6 ne me obi4a we4e i ne mu puka za men 4 dena podred ne mi se obadi i ne mi pisa az mi pi6eh sqka we4er no toi ne mi przvynqva6e dori i sega kogato se wyrna pak prodyljava da se dyrji daje o6te po-zle Ot izvesno vreme zapo4vam mn zdravo da se uvlizam po drugoto mom4e znam 4e i toi me haresva za6tot si li4i i to mn no problema e tam 4e toi i priqtelq mi se poznavat ot deca i neznam kvo da pravq molq wi daite mi syvet
Еми мноу ясно, че трябва да си бъдеш с тоя, който повече си обичаш... Ти си прецени... Пък и щом гаджето ти се държи гадно...