- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Истинската любов ?
Аз не съм съгласна. Сори момичета, ама личен опит. Любовта ми е била истинска макар и несподелена. За радост едната стана споделена, ама 2 години по-късно. Какво мислите, че съм изпитвала през тези 2 години?Първоначално написано от slun4ice
Първоначално написано от GregoryHouse
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
eemi az sam na 13 i nz dali ima ili nema istinska lubov ... vqrvam 4e ima ili pone mi se iska da ima hehe ..![]()
:P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
@maharbal - Евалата за постаСамо пиши по-четливо
Иначе в момента аз се чувствам точно така. Отрязаха ме(по skype, разбираш ли
), но все още виждам някаква надежда. Въпреки, че съм доста срамежлив(с нея де) съм готов на всичко за нея.
Първоначално написано от krem4et0
Та толкова ли близка си му била, че да го опознаеш и да го обичаш 2 години ей така, безрезервно? И аз си мислех, че обичам приятеля си преди да тръгнем (ок, 4-5 месеца не са 2 години), но просто си е било едно увлечение...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ние ходехме 2 години и 3 месеца, преди той да ми каже, че ме обича. Бяхме си гаджета, той изкара казарма, която беше тежка и за двама ни, реши да учи при мен, обичаше ме, но просто не можеше да го изрече(беше си решил да не казва тези думи никога). Правехме си секс и изобщо си бяхме двойка не особено по-различно от сега. Проблемът беше в 2-те думи, които показваше и доказваше всеки ден, но които не каза 2 години и 3 месеца......
Определено сме си били близки и определено се обиичахме, макар и да не ми го е казвал в прав текст. То това се усеща, а и няма да е с мен толкова време, ако не чувства нищо.....Откакто сме гаджета той ми е най-близкия човек. А аз съм най-близкия му човек изобщо......
Мисля, че разбра, че сме били заедно, но той не е изпитвал същото разтърсващо нещо, както аз. И все пак тогава си повтарях 1 мисъл, която ме крепеше след мълчанието в отговор на моето"обичам те". "Това, че някой не те обича по начина, по който искаш да те обича, не значи че не те обича по свой си начин". Той просто е очаквал любовта да стане като някакво "бум" и избухва. Тя е дошла с времето, с опознаването, със себеотдаването........юбовта при всеки е различна.
Първоначално написано от krem4et0
И все пак каза, че любовта ти е била несподелена... Сама го каза, че ако някой не те обича по начина, по който ти се иска, не значи, че не те обича с цялото си сърце. Това, че не си чувала тези думи от него, наистина не значи, че не те е обичал. А и откъде знаеш, че и при него не е било толкова "разтърсващо", както при теб?
Любовта ти е била споделена, а това, че ти го е доказвал, а не го е казвал, не значи противното.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
da izpitvam q i sum na 15,i ne mislq 4e e nevuzmojno na moite godini da obi4am istinski,smqtam 4e tiq det sa pisali 4e ne moje da se obi4a istinski,ne su6testvuvala,prosto ne ste q izjiveli,takava lubov ima vednuj v jivota i nqma godini opredeleni za neq (spodelena e)
Разбира се..аз си мислих,че е споделена явно аз съм била само в тая връзка..вече е несподелена и завинаги ще си остане такава!
Желязна Девица
Ами след като не е готов да го каже, значи не го чувства с пълна сила....Поне на това мнение съм аз. Може и да го чувства, но не е било споделено моето обичам те. за мен това си е равносилно на несподелени чувства.....Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
П.С. И аз не знам точно откога и дали ме е обичал преди да ми го каже. Факт е, че знаеше колко желая да го чувам, но той каза, че без да го почувства истински няма да ми го каже....Значи просто е чувствал нещо, но не е успял да го дефинира като любов.