Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Ние ходехме 2 години и 3 месеца, преди той да ми каже, че ме обича. Бяхме си гаджета, той изкара казарма, която беше тежка и за двама ни, реши да учи при мен, обичаше ме, но просто не можеше да го изрече(беше си решил да не казва тези думи никога). Правехме си секс и изобщо си бяхме двойка не особено по-различно от сега. Проблемът беше в 2-те думи, които показваше и доказваше всеки ден, но които не каза 2 години и 3 месеца......

И все пак каза, че любовта ти е била несподелена... Сама го каза, че ако някой не те обича по начина, по който ти се иска, не значи, че не те обича с цялото си сърце. Това, че не си чувала тези думи от него, наистина не значи, че не те е обичал. А и откъде знаеш, че и при него не е било толкова "разтърсващо", както при теб?
Любовта ти е била споделена, а това, че ти го е доказвал, а не го е казвал, не значи противното.
Ами след като не е готов да го каже, значи не го чувства с пълна сила....Поне на това мнение съм аз. Може и да го чувства, но не е било споделено моето обичам те. за мен това си е равносилно на несподелени чувства.....

П.С. И аз не знам точно откога и дали ме е обичал преди да ми го каже. Факт е, че знаеше колко желая да го чувам, но той каза, че без да го почувства истински няма да ми го каже....Значи просто е чувствал нещо, но не е успял да го дефинира като любов.