.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Би ли могло?

Здравейте..На 17 години съм от Шумен и от скоро започнахме за се задеваме както се казва с един мой съученик...Вечер идва при мен и всичко е точно, но.. като се срещнем сутрин в училище започват мойте мъки...не мисля, че съм толкова привързана към него...ама той като започне да се подмазва (да ги убарва дори) на мойте приятелки (наши съученички) на мен ми става супер тъпо...и аз започвам да се славям с 1 също нaш съученик...според вac да продалжавам ли да излизам с него или да приключим докато е време?

А защо не говориш с него, като го попиташ защо се държи така?
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Цитирай Първоначално написано от Moon Angel
    А защо не говориш с него, като го попиташ защо се държи така?

+1

Говорете си защо го прави. След като ти каже пълната тъпотия...ми деа знам за кеф ей така на майтап или замълчи тъпо му теглиш ена майна или продължавате на секс...и т'ва е.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Като не се чувстваш мчного привързана към него, пък и ти става тъпо когато обарва приятелките ти, защо просто не му кажеш, че всичко е било до тук? Има ли смисъл взаимно да си изневерявате, а още да се водите заедно?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Говорете си защо го прави. След като ти каже пълната тъпотия...ми деа знам за кеф ей така на майтап или замълчи тъпо му теглиш ена майна или продължавате на секс...и т'ва е.
    +1

викаш го, поставяш въпроса и в зависимост дали ти харесва отговора решаваш какво да правиш :P

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    викаш го, поставяш въпроса и в зависимост дали ти харесва отговора решаваш какво да правиш :P
    А така...
    The reasons of love... <3

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    +1
    Точно казано.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си