- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изправяте ли си косата?
изправяте ли си косата?от колко време и колко пъти седмично..забелязали ли сте промяна,в смисъл да е оредяла..
обичкам си наскоОо!!
![]()
Не.Харесвам си косата такава,каквато е![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
не..нямам нужда
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не, не е къдрава, че да я изправям![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ами моята коса е леко начупена и много рядко си я изправям.Но всеки ден си я къдря с пяна за коса и от пяната започна да ми цъфти![]()
ами мн просто не я третирай поспри малкоПървоначално написано от CrAzY_kIsSs_F
![]()
![]()
ами много се харесвам с къдрава косаПървоначално написано от namina
и не мога да не я къдря
![]()
е ще потърпиш малко..........Първоначално написано от CrAzY_kIsSs_F
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ще ти изспопада косата иначе.....
![]()
![]()
![]()
е за сега ще се къдря,пък по натам ще реша :PПървоначално написано от namina
моята е леко чуплива и я изправям но само горе, от корените до 10ина см и става мн естествено, надолу като стане на леки вълни. правя го постоянно, иначе много се оплита и сресването е невъзмогно, но не съм забелязала нещо да й е станало, добре си е.
Ne, nqma nujda. Imam perfectno prava kosa! :P
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
И моята е права, но я изправям доста често.. по-яка става издърпана с преса. Иначе е ужс де как гори косата.
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
Не, не я изправям..Имаше един период може би няколко месеца в които я изправях, но после спрях..Направо ми е жал за нея ужасс преди толкова ми беше изгоряла, че неискам да се сещам.Сега нищо не я правя нито я боядисвам, нито я изправям и е мн добре![]()
Първоначално написано от ThE^SsSwEeT^LaDy
Не ми трябва. Косата ми е ужасно права, че дори да я накъдря не мога (да де да я направя чуплива)Ужасно е! Е, хубавото е, че като ми направят прическа, и косата ми си сменя само дължината
![]()
Понякога си я изправям с преса, но това е рядко ... тя си ми е почти права косата. Като се суша със сешоара малко я разресвам с гребен , защото иначе бретона ми се начупва леко и става смешно![]()
I'll be all you need and more ...
Уф,имах един период,дет г/д веднъж в седмицата си я изправях 1-2 месеца.И заприлича на нищо...толкова се изтощи...и като отидох на фризьор оная ми каза вече да го прая много рядко..и отдавна не съм я изправяла.Въпреки,че косата ми е нек'ва чуплива и е яко кат я изпрая![]()
az si q izpravqm redovno no po4na da mi cafti no kakvo da se pravi po 4esti4ka na frizor i taka ina4e nestava 4upliva mi e i ne se ponasqm kato ne e izpravena kosata mi
Da.Vseki den daje ponqkolko pyti.Ako ne si q izpravq neiskam da izlqza navyn,za6toto e mnogo na4upena i me drazni!Apak promqna.... emi ne e okapala prosto stoi po suha,no nali za tova sa maskite i kristalite
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Първоначално написано от sweet_bubka
животно!!Първоначално написано от KaTinCeTy