.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Издъних се...

Xaresvam edno mom4e stra6no mn ... V4era re6ix da mu se obadq za6toto mn iskax da go 4uq. Nabrax go oba4e kogato toi vdigna se pritesnix i zapo4nax da govorq burzo i toi samo me mole6e da povtarqm .Tui kato ne kazax ni6to su6testveno...dori edno kak si -govorex prosto kakvoto mi xrumne6e ...vsqkakvi tupotii.. re6ix da se obadq vtori put za da popravq gre6kata.Da oba4e vtoriq put be6e po-lo6 i ot purviq .Pritesnix se o6te pove4e i po4nax da govorq nesvurzano i to samo nqkvi gluposti ...Abe izglejdax kato pulna glupa4ka ... I sega nz kakvo si misli za men ...Nz kakvo da napravq .Nikoga ne sum se durjala tolkova glupavo s mom4e .Ina4e kogato toi se obajda ili kogato si pi6em po skypa nqmam takiva problemi .Prosto nz kakvo mi stana,no znam 4e se izlojix i sega nz kakvo da napravq...Moje da vi izglejda tupo no az naistina sum mn pritesnena .....

7 точка от правилата
    moderated by Coki

Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.
    Razli4na sum ne sum banalna.Idealna sum,ne sum naxal.Ne moje6 da me ima6 ne 4e se naduvam.Ot vsi4ki koito ima6 NAI_SKUPO STRUVAM!!!

Сиг си е помислил едно от 3те:
    1.Че си пияна
    2.Че си тъпа
    3.Че го харесваш мноу и затова си се притеснила

Първите 2 значително по вероятни за първо впечатление...

Какво да направиш? Дръж се естествено,спокоино все едновладееш ти положението...и пробвайте да излезете някъде...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

emi macka spox,ako ne e razbral 4e e bilo ot pritesnenie ,nai-mn da si e pomislil 4e si bila piqna
    spoki4 ne si se izlojila tolkova mn,izlezte na kafe i 6e se revan6ira6,stiskam palci

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Тва ми напомня за първия път като се обадих на едно момче с което само си пишехме не се бяхме виждали. Въпреки че не го харесвах обадя бях толкова притеснена и само говорех някви несвързани неща хахаха След това му писах и му казах че съм била притеснена и нямаше проблеми. Тва си е нещо нормално. Следващия път няма да е така. Ако искаш може да му обясниш по скайп защо така си се държала като сте говорили и не вярвам да си помисли нещо кой знае колко лошо за тебе

Голям фен
    И аз съм го правила това Имаше преди време един симпатяга по когото бях луда.Излязохме на среща и по едно време той поиска да ме целуне,а аз взех да говоря мега безсмислиците и го отказах от това После ми вика,че не съм го харесала и затова съм се държала така.А аз умирах от срам.Обясни му,че те хванал срам,че го харесваш.Мисля,че ще те разбере.

Nqma stra6no ako te misli6 za pe4ena zna4i veroqtno e taka sledva6tiqt pat kato si govorite 1 di6ai dalboko 2 misli predi da kaje6 ne6to.. kaji si go pravo na um!

Град
    Враца
    Ами не можеш да върнеш времето... каквото станало - станало Можеш само да се успокояваш, че не си се изложила толкова
    еlsy

мен лично би ме изкефило едно такова поведение и бих го приел даже за сладко,готино и така нататък с времето ще се отпуснеш и ще разбереш че е нямало нищо кой знае колко сложно бъди себе си :P

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    добре...аз бих му казала вси4ко това....като раз4итаме мом4ето да е разбрано и да те разбере...ако не те разбере-дгд и тва е
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Абе споко пък ти ,винаги може да е по-лошо!

спокойно бе момиче според мен се е зарадвал че си му звъннала нищо че си се оплела като пате в калчище какво да си помисли човека освен че си се притеснила от него и е мн.явно за какво
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Град
    Hate City Sofia.
    кажи му,че се притесняваш от него,защото го харесваш и ако е свестен ше те разбере
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Град
    Dreamland Varna
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Сиг си е помислил едно от 3те:
    1.Че си пияна
    2.Че си тъпа
    3.Че го харесваш мноу и затова си се притеснила

Първите 2 значително по вероятни за първо впечатление...

Какво да направиш? Дръж се естествено,спокоино все едновладееш ти положението...и пробвайте да излезете някъде...
    хаХАХахаха
    най-вероятно си е помислил 2-рото
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Не може ли просто да му кажеш, че си се държала толкова тъпо, щото си се притеснявала понеже го харесваш

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от \Enigmatic/
    Nqma stra6no ako te misli6 za pe4ena zna4i veroqtno e taka sledva6tiqt pat kato si govorite 1 di6ai dalboko 2 misli predi da kaje6 ne6to.. kaji si go pravo na um!
    Chuvash li se?!? Az si gi pisheh na listcheta Sq seriozno, ako vi e pisano, shte se suberete, ako ne, znachi ne ste bili edin za drug. Spoko, ne se pritesnqvai, ti sama shte usetish koga e podhodqshtia moment i podhodqshtoto momche, ot koeto nqma da se pritesnqvash. Uspeh
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

ми в този случай емоциите са ти дошли в повече другия път си събераи акъла и мислите и поне говори смислено
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

еее чудо голямо.. всеки е спичал ай да не ти пука и следващия път по-стегнато.. казваш си "Ари е, аз съм шефката тукаа!!" и караш направо без много много да му мислиш :P
    Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!

охх милата спокойно на всеки може да се случи ако е свестен сигурно си мисли или че си малко срамежлива или че го харесваш,тъй че няма страшно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си