- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За женската половина от форума.
Абе уотевър бе!
Да се оправят кой както може..
Аз ще стана перфектната жена, пък другите да правят квото знаят![]()
![]()
Робинята на Quench
Първоначално написано от Canis_Dirus
Божееее какви откачаций хаха![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Хаах щом има още жени, които търпят мъжките прищевки и не се решават на кариера - прав им път, но се надявам преди да станат на 80 да се осъзнаят че си пропиляват живота!!!
Canis_Dirus едно нещо ме интересува-
Пхах, нормално да не "чува" мнения, различни от неговото, тъй като е прав. На мъжа работата не е да готви и да тича подир задника на лигави пиченца, сещаш ли се? Всяка жаба да си знае гьола...Първоначално написано от Black`Wings
Ама, какво ми пука? За този тип девойки има две възможности - първата - да останат стари моми с един куп котки у тях, които да "лекуват" самотата им, а другият - да се омъжат за путьовци. И двата не са оферта от моя гледна точка.![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Божественото начало у човекаПървоначално написано от FreAK_
![]()
Аз съм си на аватара![]()
Grumpy old madman
Той , както и ти , "чувате" единствено това , което ви харесва и което ви е от ползаПървоначално написано от Felis_Dirus
![]()
![]()
Не разбрах дали към мен беше тва обръщение , ако е било към мен - съжалявам ама като спориш с някой поне си прави труда да гледаш как му е ника или ако ти е трудно поне аватара , че да знаеш на кой човек говориш. Щото неандерталец не съм ти викала , нито съм те обиждала по какъвто и да е начин. Ако не вярваш прочети ми пак постовете. И да за разлика от теб съм напълно толерантна личностПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Сори пич, имах предвидПървоначално написано от Canis_Dirus
Felis_Dirus
обърках имената ..
Та сега очаквам отговор![]()
Не е ли повече от ясно?Първоначално написано от FreAK_
Снимката е достатъчно красноречива. Ако все още искаш някакво обяснение - моля на лс, няма да разводнявам темата.
Блек уингс, шери, каква ми е ползата от това, което "чувам"? Затруднявам се в опитите си да ти проследя мисълта, та обясни ми.
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Пука ми са тъпата ти БиблияПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
![]()
. Писана е преди 2000 години, бая е отживляла. Там пише и че света е плосък, ама нейсе - не е. Жената е много по-високо от мъжа, защото за разлика от него тя може да върши едновременно цялата мъжка и цялата женска работа и да се справи брилянтно. Освен това в днешни времена вече не са нужни мъже, за да се правят деца, науката направи така. Т.е фактически мъже изобщо не са нужни. Ако закъсаме за храна по света, ще предложа първо да убием мъжете. В днешни времена жената може да прави кариера като мъжа и дори да се справя по-добре от него, да изкарва повече пари и т.н. Освевн това тя се грижи за децата, къщата, готви и изпълнява всичките си традиционни задължения. Демонстративното ти оношение на мъж-деспот е ... ъъъ ... тъпо, всяка би те изхвърлила и забравила бързичко
. У нас баща ми само спи или се прави, че работи, но дефакто сам си харчи парите, защото лично мен те не ме греят. Майка ми изкарва парите и върши всичко у нас - включаемо цепенето на дървета, боядисването, полагането на халчия на прозорците, затварянето на компотите, паленето на парното и много, много други неща. Имам и един брат, но той е прекалено егоистичен, за да направи нещо за другите, същия като баща ми е.
ПС: Ако има бог, то той е създал първо мъжа, защото се е УПРАЖНЯВАЛ, мъжа му е бил черновата, ахахахаха![]()
Memento moriendum esse!
За всичко е виновна Лилит, защото е избягала от Рая и на нейно място е дошла Ева.
I tell ya.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Уплашила се е от Адам, толко е бил зле, аххахахаа!
Memento moriendum esse!
Ама отива като една от четирите невести на Самаил, който пак може да го броим като мъж, а ;]
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Гениална сиПървоначално написано от ThunderGoddess
![]()
У п***та ми е. Не ми пука. Библията е измислица. Залових се за нея, за да дразня индивиди, които се вързват за подобни изказвания. А за Let me break the ice ще кажа - да, гениална съмПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
![]()
Memento moriendum esse!
То това не идва особено от Библията...
judeism.
Аман от кариеристки- омъжете се за работата си най- добре. Винаги трябва да се правят компромиси- историята помни достатъчно примери за велики мъже и също толкова велики жени. А да се дават примери от Библията според мен е глупаво- нещата за 2000години са се променили достатъчно много.
По света има хиляди жени, които се чувстват самотни и неразбрани.
Някои от тях обаче отказват да повярват, че ако си самотен и неразбран, то е най-вероятно защото имаш кофти характер.
Тези жени не търсят причината за проблемите в себе си, а в другите. И стават феминистки.
Това, което ги обединява, е че се чувстват прецакани от това, че раждат деца, че нямат оргазъм, че имат мензис, че вече нямат мензис и т.н.
И за всичко това според тях са виновни мъжете!
Това е странна логика (няма да я наричам “женска логика”, че ще гракнат срещу мен), но тази логика има много привърженички, обединени в организации с имена като “Грозни, но горди”, “За един свят без мъже” или “Дилдото зове”.
Чувал съм дори, че има феминистки-фундаменталистки, които вярват, че светът ще стане по-добро място за живеене, ако всички мъже бъдат кастрирани.
Най-хубавото на феминистките е, че убежденията им са краткотрайни. Като си намерят мъж, мирясват.
Източник: http://www.ivosiromahov.com/2_article/a9-4.html
Съжалявам за оф топика , ама тука от източника на aLL|aLoNe случайно намерих много точно описание на някой потребители на форума от мъжки полПоказвам , да се уверите
![]()
Интернет форумите
Едва когато се поразрови из два , три форума , човек разбира защо наричат интернет "глобалното село". Форумите са пълни с хора , чиято селяния наистина е глобална. Те мразят целият свят (едит от мен - жените , които не са на тяхното мнение) и най голямата им радост е да изсипват помията си върху всичко. Анонимността дава криле на омразата ( едит - заяждането и хапливите забележки) им , и те се опияняват от безнаказаното плюене. В повечето случаи зад гръмки никове , като Александър Велики или Разбивача ( и тука замалко да добавя нещо , ама се отказах) се крият невзрачни , неосъществени лузъри с големи мечти и нищожни възможности
![]()
![]()
Още един "плосък пример"![]()
Не се заяждам бе , само показвам какво пише.
А щом сте толкова велики, що ходите по жени? И що има жена на аватара ти?Първоначално написано от exploitedteen
Memento moriendum esse!
E, аз ако сложа един вместо целия свят "мъжете, понеже са незадоволени фригидни кучки"? Човека си го е каза много добре. Жените, които не са не на нашето мнение са някаква част от света. Не се величайте толкова!Първоначално написано от Black`Wings
защото сме благородни и се смиляваме над низшите същества. Природата зове. За нас секса е като среането - необходимостПървоначално написано от ThunderGoddess
![]()
Grumpy old madman
Аз не съм слугиня или робиня, за да вървя подир г*за на бъдещия ми мъж, който и да е той..![]()
![]()
![]()
разбира се, че сиПървоначално написано от i hate you but i love you
жените сте родени да служите вярно на мъжете
и да изпълнявате заповедите им
ясно ли е ?![]()