.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 141
    Мега фен
    Град
    SF
    Абе уотевър бе!
    Да се оправят кой както може..
    Аз ще стана перфектната жена, пък другите да правят квото знаят

Робинята на Quench

Хаха ОТЖИВЕЛИЦИ.Сега е мъже ако искате секс от съпругите си изчистете цялата къща и дайте цялата си заплата.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*

Re: За женската половина от форума.

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus

17. Помнете - той е глава на семейството - не искайте от него да ви обяснява действията си или да ви дава сметка за тях.

И накрая най-култовото:

И още от <Ръководство по домакинство>, от частта <Съвети за мъжете>След като свършите интимния акт със съпругата си, вие трябва да й позволите да отиде до банята, даже да не й е необходимо. Дайте й време да остане за малко сама. Тя може да иска да поплаче.

Божееее какви откачаций хаха
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Хаах щом има още жени, които търпят мъжките прищевки и не се решават на кариера - прав им път, но се надявам преди да станат на 80 да се осъзнаят че си пропиляват живота!!!

Canis_Dirus едно нещо ме интересува-

Цитирай Първоначално написано от Black`Wings
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    няма и да бъда тяхната строга глава на семейството и да- след 13-14 часа работа, не бях в настроение да слушам техните простотии и драми, а просто си готвех или отивах да пазарувам, а в единствения ми свободен ден през седмицата се перях и чистех.

Мадамите бяха заети да дебелеят...

ама важното е, че не са роби на никой нали
    Дам , вероятно и те не са били в настроение да ти слушат простотиите че переш и чистиш и си изморен
    Но както и да е , спирам да коментирам тая тема , просто исках да кажа какво ме подразни. Но няма да продължавам да се опитвам да убедя някого , който определено не чува и не приема мнения различни от неговото. И освен това искрено ти пожелавам да си намериш такава жена каквато искаш ,която само да мълчи и да си изпълнява задълженията без да има право на мнение и на глас - ако вече не си я намерил. Макар че се съмнявам
    Пхах, нормално да не "чува" мнения, различни от неговото, тъй като е прав. На мъжа работата не е да готви и да тича подир задника на лигави пиченца, сещаш ли се? Всяка жаба да си знае гьола...

Ама, какво ми пука? За този тип девойки има две възможности - първата - да останат стари моми с един куп котки у тях, които да "лекуват" самотата им, а другият - да се омъжат за путьовци. И двата не са оферта от моя гледна точка.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от FreAK_
    Божественото начало у човека

Аз съм си на аватара
    Grumpy old madman

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Цитирай Първоначално написано от Felis_Dirus
    няма и да бъда тяхната строга глава на семейството и да- след 13-14 часа работа, не бях в настроение да слушам техните простотии и драми, а просто си готвех или отивах да пазарувам, а в единствения ми свободен ден през седмицата се перях и чистех.

Мадамите бяха заети да дебелеят...

ама важното е, че не са роби на никой нали
    Дам , вероятно и те не са били в настроение да ти слушат простотиите че переш и чистиш и си изморен
    Но както и да е , спирам да коментирам тая тема , просто исках да кажа какво ме подразни. Но няма да продължавам да се опитвам да убедя някого , който определено не чува и не приема мнения различни от неговото. И освен това искрено ти пожелавам да си намериш такава жена каквато искаш ,която само да мълчи и да си изпълнява задълженията без да има право на мнение и на глас - ако вече не си я намерил. Макар че се съмнявам
    Пхах, нормално да не "чува" мнения, различни от неговото, тъй като е прав. На мъжа работата не е да готви и да тича подир задника на лигави пиченца, сещаш ли се? Всяка жаба да си знае гьола...

Ама, какво ми пука? За този тип девойки има две възможности - първата - да останат стари моми с един куп котки у тях, които да "лекуват" самотата им, а другият - да се омъжат за путьовци. И двата не са оферта от моя гледна точка.
    Той , както и ти , "чувате" единствено това , което ви харесва и което ви е от полза

Град
    във форума
    а ти директно ме започна с "неандерталец", но всъщност си много извисена и толерантна личност?

моля ти се..
    Не разбрах дали към мен беше тва обръщение , ако е било към мен - съжалявам ама като спориш с някой поне си прави труда да гледаш как му е ника или ако ти е трудно поне аватара , че да знаеш на кой човек говориш. Щото неандерталец не съм ти викала , нито съм те обиждала по какъвто и да е начин. Ако не вярваш прочети ми пак постовете. И да за разлика от теб съм напълно толерантна личност

Аз съм си на аватара
    Сори пич, имах предвид
    Felis_Dirus

обърках имената ..
    Та сега очаквам отговор

Аз съм си на аватара
    Сори пич, имах предвид
    Felis_Dirus

обърках имената ..
    Та сега очаквам отговор
    Не е ли повече от ясно? Снимката е достатъчно красноречива. Ако все още искаш някакво обяснение - моля на лс, няма да разводнявам темата.

Блек уингс, шери, каква ми е ползата от това, което "чувам"? Затруднявам се в опитите си да ти проследя мисълта, та обясни ми.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Жените са по-ниско от мъжете. Дори в Билията го пише
    "Отпред вървяха мъжете, а отзад животните и жените"

Имайте страх от Бога!
    Пука ми са тъпата ти Библия . Писана е преди 2000 години, бая е отживляла. Там пише и че света е плосък, ама нейсе - не е. Жената е много по-високо от мъжа, защото за разлика от него тя може да върши едновременно цялата мъжка и цялата женска работа и да се справи брилянтно. Освен това в днешни времена вече не са нужни мъже, за да се правят деца, науката направи така. Т.е фактически мъже изобщо не са нужни. Ако закъсаме за храна по света, ще предложа първо да убием мъжете. В днешни времена жената може да прави кариера като мъжа и дори да се справя по-добре от него, да изкарва повече пари и т.н. Освевн това тя се грижи за децата, къщата, готви и изпълнява всичките си традиционни задължения. Демонстративното ти оношение на мъж-деспот е ... ъъъ ... тъпо, всяка би те изхвърлила и забравила бързичко . У нас баща ми само спи или се прави, че работи, но дефакто сам си харчи парите, защото лично мен те не ме греят. Майка ми изкарва парите и върши всичко у нас - включаемо цепенето на дървета, боядисването, полагането на халчия на прозорците, затварянето на компотите, паленето на парното и много, много други неща. Имам и един брат, но той е прекалено егоистичен, за да направи нещо за другите, същия като баща ми е.
    ПС: Ако има бог, то той е създал първо мъжа, защото се е УПРАЖНЯВАЛ, мъжа му е бил черновата, ахахахаха
    Memento moriendum esse!

За всичко е виновна Лилит, защото е избягала от Рая и на нейно място е дошла Ева.

I tell ya.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Уплашила се е от Адам, толко е бил зле, аххахахаа!
    Memento moriendum esse!

Ама отива като една от четирите невести на Самаил, който пак може да го броим като мъж, а ;]
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess

ПС: Ако има бог, то той е създал първо мъжа, защото се е УПРАЖНЯВАЛ, мъжа му е бил черновата, ахахахаха
    Гениална си

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Ама отива като една от четирите невести на Самаил, който пак може да го броим като мъж, а ;]
    У п***та ми е. Не ми пука. Библията е измислица. Залових се за нея, за да дразня индивиди, които се вързват за подобни изказвания. А за Let me break the ice ще кажа - да, гениална съм
    Memento moriendum esse!

То това не идва особено от Библията...

judeism.

Мега фен
    Град
    София
    Аман от кариеристки- омъжете се за работата си най- добре. Винаги трябва да се правят компромиси- историята помни достатъчно примери за велики мъже и също толкова велики жени. А да се дават примери от Библията според мен е глупаво- нещата за 2000години са се променили достатъчно много.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    По света има хиляди жени, които се чувстват самотни и неразбрани.

Някои от тях обаче отказват да повярват, че ако си самотен и неразбран, то е най-вероятно защото имаш кофти характер.

Тези жени не търсят причината за проблемите в себе си, а в другите. И стават феминистки.

Това, което ги обединява, е че се чувстват прецакани от това, че раждат деца, че нямат оргазъм, че имат мензис, че вече нямат мензис и т.н.

И за всичко това според тях са виновни мъжете!

Това е странна логика (няма да я наричам “женска логика”, че ще гракнат срещу мен), но тази логика има много привърженички, обединени в организации с имена като “Грозни, но горди”, “За един свят без мъже” или “Дилдото зове”.

Чувал съм дори, че има феминистки-фундаменталистки, които вярват, че светът ще стане по-добро място за живеене, ако всички мъже бъдат кастрирани.

Най-хубавото на феминистките е, че убежденията им са краткотрайни. Като си намерят мъж, мирясват.

Източник: http://www.ivosiromahov.com/2_article/a9-4.html
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Град
    във форума
    Съжалявам за оф топика , ама тука от източника на aLL|aLoNe случайно намерих много точно описание на някой потребители на форума от мъжки пол Показвам , да се уверите

Интернет форумите
    Едва когато се поразрови из два , три форума , човек разбира защо наричат интернет "глобалното село". Форумите са пълни с хора , чиято селяния наистина е глобална. Те мразят целият свят (едит от мен - жените , които не са на тяхното мнение) и най голямата им радост е да изсипват помията си върху всичко. Анонимността дава криле на омразата ( едит - заяждането и хапливите забележки) им , и те се опияняват от безнаказаното плюене. В повечето случаи зад гръмки никове , като Александър Велики или Разбивача ( и тука замалко да добавя нещо , ама се отказах) се крият невзрачни , неосъществени лузъри с големи мечти и нищожни възможности

Още един "плосък пример"
    Не се заяждам бе , само показвам какво пише.

якото е, че си вярвате и давате толкова плоски примери, че чак ми е смешно...

Започвам да се чудя, защо жените след като са толкова способни, велики и недостижими изобщо ходите по мъже?

А, дам... тия великите не ходят, а завършват живота си обградени от котки. Силни и горди...

дам...

амазонките на батко
    А щом сте толкова велики, що ходите по жени? И що има жена на аватара ти?
    Memento moriendum esse!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Съжалявам за оф топика , ама тука от източника на aLL|aLoNe случайно намерих много точно описание на някой потребители на форума от мъжки пол Показвам , да се уверите

Интернет форумите
    Едва когато се поразрови из два , три форума , човек разбира защо наричат интернет "глобалното село". Форумите са пълни с хора , чиято селяния наистина е глобална. Те мразят целият свят (едит от мен - жените , които не са на тяхното мнение) и най голямата им радост е да изсипват помията си върху всичко. Анонимността дава криле на омразата ( едит - заяждането и хапливите забележки) им , и те се опияняват от безнаказаното плюене. В повечето случаи зад гръмки никове , като Александър Велики или Разбивача ( и тука замалко да добавя нещо , ама се отказах) се крият невзрачни , неосъществени лузъри с големи мечти и нищожни възможности

Още един "плосък пример"
    Не се заяждам бе , само показвам какво пише.
    E, аз ако сложа един вместо целия свят "мъжете, понеже са незадоволени фригидни кучки"? Човека си го е каза много добре. Жените, които не са не на нашето мнение са някаква част от света. Не се величайте толкова!
    Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    А щом сте толкова велики, що ходите по жени?
    защото сме благородни и се смиляваме над низшите същества. Природата зове. За нас секса е като среането - необходимост
    Grumpy old madman

Град
    във форума

Аз не съм слугиня или робиня, за да вървя подир г*за на бъдещия ми мъж, който и да е той..

Град
    unknown
    Цитирай Първоначално написано от i hate you but i love you
    Аз не съм слугиня или робиня, за да вървя подир г*за на бъдещия ми мъж, който и да е той..
    разбира се, че си
    жените сте родени да служите вярно на мъжете
    и да изпълнявате заповедите им
    ясно ли е ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си