Започвам да мисля, че женския пол е по-разхвърлян и неподреден изцяло. Най-простия пример - стаята. Някои си имат собствени стаи...в първия момент си представих 2 момичешки и 2 момчешки стаи. Първите за които се сетих (мъча се да не мисля за други) са коренно разлчини. Едните подредени, а другите разхвърляни. Женските са разхвърляните, с боклучетата навсякъде.
Мразя да бърша прах! На някои места си позволявам да го оставя да се трупа в големи количества. Ама...стаята ми лъщи! Т'ва момичетата...има ли такова с подредена стая? Продължавам да се сещам за още и още разджуркани момичешки стаи! В повечето случаи не знаят кое къде им е. И аз преди бях разхвърлян, но знаех кое къде ми е. Не пазя чистото и подреденост. Като стане кочинката повече от колкото я желая...подреждам и пак на ново.
Уф! Нищо общо с темата няма това мнение, ама...аз да си кажа своето, че да спя спокйно
Ако бъдат разменени ролите, кой ще оцелее на "чуждото" място?
Пак прост пример: колко са бойците жени, а колко мъжете готвачи?
А за децата? Кой ги разглезва и кой ги строява (прави сериозни и отговорни) в повечето случаи?
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"