exploitedteen, би ли ми посочил къде по-точно поставям вас мъжете под общ знаменател и къде съм казала, че всички сте малоумни кретени и идиоти? Примера с баща ми го дадох само и единствено, за да ти докажа, че независимо от трудностите една жена би могла да се справи със всичко и едновременно да отглежда дете и да прави кариера, което на теб ти се струва мисията невъзможна. Да, майка ми ми е липсвала често, но никога не съм се чувствала самотна (самото хрумване е абсурдно), изоставена и предадена. Питаш ме дали съм получила всичко- категорично мога да заявя, че дори повече от всичко. Да, баща ми е задник, настояваше да му купувам цигари и със стотинките ресто ми позволяваше да си взимам само някаква мижава близалка или дъвка, независимо, че на мен ми се е ядяло кроасан, снакс и т.н. Висеше по баровете и клубовете в Бургас, а мен ме оставяше при многобройните си обожателки, които ме щипеха и искаха да ме гримирват... нз какво определение би му подхождало. Изрод? Внимавай само и ти да не се превърнеш в негово подобие, тръгнал си по стъпките му... и той винаги е смятал, че жена му трябва да му бърше задника в тоалетната, да му събува вонящите чорапи и да му целува краката. Да, майка ми е имала отношения с този човек и в крайна сметка не го счита за грешка заради резултата. И така... ти твърдиш, че заради милия ми татко... аз мразя и ненавиждам всички мъже, мисля, че са подобие на дявола, че излъчват някаква сатанинска енергия? Напълно грешиш, заобиколена съм от приятели момчета, имам си гадже, обожавам да съм в тяхната компания. За щастие нито един от тях не твърди, че жените са длъжни да им слугуват и да вървят след гъзъ им. Чистосърдечно са споделяли, че винаги биха пускали прахосмукачката, ако приятелката им има главоболие. Дори когато веднъж звъннах на Антон, за да ходим на кафе, той отсече, че има един кош с дрехи за простиране и в близкия 1 час няма да е свободен. Но разбира се според австралийското ръководсво той трябваше да зачатка по главата Мариела, задето си позволява да учи за изпит вместо да си върши задълженията. Относно с "облъчването"... напоявана съм единсвено с любов. Баща ми... ами не, не съм го обвинявала за нищо, той е пропуснал много след като ме е отписал от живота си. Но от него не може да се очаква друго, освен да се "ебава тънко" с някоя, докато тя не усеща и не зацепва кво животно стои пред нея... да той не може друго освен да се хвали, подпрял се на егото и високото си самочувсвие (да, хората със самочувстви са срахотни). Защо да си прави труда да ми чете приказки, да ми каже "Лека нощ" или "Обичам те"... и не, въпреки това не ми е липсвала обич, не съм станала затворена и вглъбена в себе си. Да, определено се радвам, че бащата на твоя приятел не го е хвърлил в някой дом или не го е метнал в някоя канавка. Но аз никъде не съм споменала, че мъжете са безхарактерни и безотговорни и не могат да гледат деца. Просто доказвах, че една жена, в случая моята майка (а има и хиляди други), може да се отдаде и на работата си, и на детето си. И че жените трябва да имат равни права с мъжете, въпреки че вие продължавате да си мислите, че ние сме вещи за употребяване. Та... освен сега да ида да пия някое хапче за успокоение... че гледайте много взех да се паля... пяна взе да ми излиза от устата... или по-скоро ще разваля от натискане клавишите на клавиатурата... направо да ида да се скрия, че взех да се излагам и не мога да имам собствено мнение... нали съм жена... ама не, чакайте, предпочитам да доставям удоволсвие на морж и групичката, да ги забавлявам с историята на баща ми, да му се радвам на постъпките и да вземат пример от него... ;] ами да и той е такъв... и той се ръководи от австралийкия наръчник... смята, че жените просто трябва да се разкрачват пред него, да ги оправи набързо и да ги прати след тва в тоалетната да плачат...