Цитирай Първоначално написано от Felis_Dirus
Цитирай Първоначално написано от Black`Wings
Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
няма и да бъда тяхната строга глава на семейството и да- след 13-14 часа работа, не бях в настроение да слушам техните простотии и драми, а просто си готвех или отивах да пазарувам, а в единствения ми свободен ден през седмицата се перях и чистех.

Мадамите бяха заети да дебелеят...

ама важното е, че не са роби на никой нали
Дам , вероятно и те не са били в настроение да ти слушат простотиите че переш и чистиш и си изморен
Но както и да е , спирам да коментирам тая тема , просто исках да кажа какво ме подразни. Но няма да продължавам да се опитвам да убедя някого , който определено не чува и не приема мнения различни от неговото. И освен това искрено ти пожелавам да си намериш такава жена каквато искаш ,която само да мълчи и да си изпълнява задълженията без да има право на мнение и на глас - ако вече не си я намерил. Макар че се съмнявам
Пхах, нормално да не "чува" мнения, различни от неговото, тъй като е прав. На мъжа работата не е да готви и да тича подир задника на лигави пиченца, сещаш ли се? Всяка жаба да си знае гьола...

Ама, какво ми пука? За този тип девойки има две възможности - първата - да останат стари моми с един куп котки у тях, които да "лекуват" самотата им, а другият - да се омъжат за путьовци. И двата не са оферта от моя гледна точка.
Той , както и ти , "чувате" единствено това , което ви харесва и което ви е от полза