- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо стана така?
Абе не е точно въпрос, но все пак...Имах сериозен приятел повече от 8 месеца и с него на няколко пъти почти стигнахме до секс..обаче все имаше някакъв проблем, но скъсахме преди да сме го направили. И двамата го искахме, но все пак не станаВеднага след като скъсахме аз веднага тръгнах с друго момче, което знаех че от доста време ме харесва...Макар да не мислех, че ще забравя толкова лесно предишния го забравих сякаш за секунди
И новия ми приятел го направихме някъде след седмица
...Та имахме спор с едни приятел и една приятелка дали това е било грешка, защото след 2 месеца и с него се разделхме. За това реших да потърся мнение от други хора :P
![]()
всеки човек те предразполага различно както на всеки би могло да се случи нищо чудно и ненормално се е еслучило.
Правило ти се е секс и си правила ок?
Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria
Ако съжаляваш, че си го направила значи е било грешка.Ако не-кво ти пука кво мислят другите?![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Ами нз дали да съжалявам...Просто се чудя дали не съм станала лесна за въпросното второ момче...Първоначално написано от mIsS-kIsS
![]()
Не мислиш ли,че е малко късно да се чудиш дали си била лесна или не...Защо си затормозяваш съзнанието с глупости...Стига си го мислила,както каза koro , правило ти се е секс и си правила секс - просто всичко друго е излишно.И да те е помслил за лесна и да не е - неможеш да върнеш времето назад.Или както обичам да казвам азПървоначално написано от AvRiL lAvIgnE LoVeRka
Живеем за мига,после го мислим с часове![]()
A qui
По-скоро темата ти е за "Любов" ,защото секса в случая няма много общо![]()
Незнам дали е било грешка ,защото все пак незная по какви причини сте се оставили![]()
Странно е, че въпреки че постъп-вате курвенски, съжалявате за това.Първоначално написано от AvRiL lAvIgnE LoVeRka
К0лко са ми омръзнали подобни тема от сорта на "курва ли съм" .... !!!
Първоначално написано от Say It Right