.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Защо стана така?

Абе не е точно въпрос, но все пак...Имах сериозен приятел повече от 8 месеца и с него на няколко пъти почти стигнахме до секс..обаче все имаше някакъв проблем, но скъсахме преди да сме го направили. И двамата го искахме, но все пак не стана Веднага след като скъсахме аз веднага тръгнах с друго момче, което знаех че от доста време ме харесва...Макар да не мислех, че ще забравя толкова лесно предишния го забравих сякаш за секунди И новия ми приятел го направихме някъде след седмица ...Та имахме спор с едни приятел и една приятелка дали това е било грешка, защото след 2 месеца и с него се разделхме. За това реших да потърся мнение от други хора :P

всеки човек те предразполага различно както на всеки би могло да се случи нищо чудно и ненормално се е еслучило.

Правило ти се е секс и си правила ок?
    Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria

Ако съжаляваш, че си го направила значи е било грешка.Ако не-кво ти пука кво мислят другите?
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Цитирай Първоначално написано от mIsS-kIsS
    Ако съжаляваш, че си го направила значи е било грешка.Ако не-кво ти пука кво мислят другите?
    Ами нз дали да съжалявам...Просто се чудя дали не съм станала лесна за въпросното второ момче...

Цитирай Първоначално написано от AvRiL lAvIgnE LoVeRka
    Цитирай Първоначално написано от mIsS-kIsS
    Ами нз дали да съжалявам...Просто се чудя дали не съм станала лесна за въпросното второ момче...
    Не мислиш ли,че е малко късно да се чудиш дали си била лесна или не...Защо си затормозяваш съзнанието с глупости...Стига си го мислила,както каза koro , правило ти се е секс и си правила секс - просто всичко друго е излишно.И да те е помслил за лесна и да не е - неможеш да върнеш времето назад.Или както обичам да казвам аз
    Живеем за мига,после го мислим с часове
    A qui

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    По-скоро темата ти е за "Любов" ,защото секса в случая няма много общо
    Незнам дали е било грешка ,защото все пак незная по какви причини сте се оставили

Супер фен
    Град
    Панацея

Re: Защо стана така?

Цитирай Първоначално написано от AvRiL lAvIgnE LoVeRka
    Абе не е точно въпрос, но все пак...Имах сериозен приятел повече от 8 месеца и с него на няколко пъти почти стигнахме до секс..обаче все имаше някакъв проблем, но скъсахме преди да сме го направили. И двамата го искахме, но все пак не стана Веднага след като скъсахме аз веднага тръгнах с друго момче, което знаех че от доста време ме харесва...Макар да не мислех, че ще забравя толкова лесно предишния го забравих сякаш за секунди И новия ми приятел го направихме някъде след седмица ...Та имахме спор с едни приятел и една приятелка дали това е било грешка, защото след 2 месеца и с него се разделхме. За това реших да потърся мнение от други хора :P
    Странно е, че въпреки че постъп-вате курвенски, съжалявате за това.
    К0лко са ми омръзнали подобни тема от сорта на "курва ли съм" .... !!!
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си