- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как мислите,човек може ли да си промени характера?
Възможно ли е с много усилия от страна на човека? Аз не си харесвам характера и ми се иска да се променя,но вече съм на 18 и мисля въпреки всичко,че е възможно. Как смятате> Мога ли...
можеш
възрастта няма значение
дори и желанието ти често няма значение
променяй
Според мен човек не може да промени изцяло характера си ....Както се казва "Вълкът козината си мени , но нрава не" Ако имаш голямо желание опитай да се промениш и после кажи какво е станало![]()
...
edva li e v1zmojno...
характера се променя с възрастта от само себе си
основните черти се запазват,но светогледа и интересите се променят
тъй като те гледам още се интересуваш от разни простотии с нулева важност,има време,ше почнеш да се развиваш![]()
Аз лично няма да мога да го направя сигурно.![]()
Но ти опитай,щом имаш желание.![]()
London Tipton
човек се променя, докато расте, но след като се е изградил като личност, не можеш да го промениш![]()
Първоначално написано от Say It Right
Не знам дали докато расте се променя човек само, но според мен зависи много от средата. Имала съм няколко приятелки, примерно, които като сме били близки са били супер различни, а когато са тръгвали с други хора са се променяли неузнаваемо. Всъщност, сега като се замисля нз дали е било точно промяна в характера или по-скоро поза нз нз...![]()
be u
Може да настъпи промяна, но за известен период от време.Първоначално написано от psihqsala
Пак ще се завърне към старите навици, защото те са се изграждали с години и едва ли е толкова лесно да се изкоренят.
Много рядко се случва , човек наистина да се превърне в своя съвършена противоположност...
Поне по мое мнение!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Смятам, че максмата "Всичко е възможно" е вярна. Това, че си на 18 не би било никакъв проблем, ако си осъзнал лошите страни на харктера си и наистина искаш да се промениш. Успех!![]()
Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.
Донякъде да но изцяло незнам
Мхм. И аз за това се сетих.Първоначално написано от bulgarche-to
What you give is what you get!
Няма невъзможни неща.Аз се промених изцяло след 19
Аз лично няма да мога да го направя сигурно.
Но ти опитай,щом имаш желание.![]()
Има някои черти от характера, които не се променят с времето.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
възможно е,да...невинаги е за хубаво обаче
а по собствено желание...това е доста трудно,но все пак-няма невъзможни неща
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Ядрото на твоя характер едва ли ще се промени.
Но все пак човек преминава през доста етапи. Казваш 18... еми аз бях доста по-различен тогава.![]()
Всичко е възможно!Възгледите се променят.
![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
човек може да си промени характера в негативна посока изключително лесно