Neznam dali ima takuv karuk kato men ama dulboko se sumnqvam da ima Vse ispadam v nqkakvi super tupi , konfuzni , oburkvashti i bezumno smotani situacii.Znachi da mina na segashnata..Znachi ucha v takova daskalo v koeto chesto hodim na konkursi i saztezaniq .. i za taq sedmica shtqhme da hodim na sofia samo za 1 den i na dr sutrin se vrushtame.. Samo che az i gadjeto mi se razbrahme.. da ne hodq na taq ekskurziq a da spq u tqh .. i vse edno sum otishla za pred nashite.. Samo che toi mn me qdosva naposleduk i sq nz kfo da pravq..Toi uchi v dr grad i kato si e tam .. az sum v mn losho nastroenie i postoqnno se karam s nego kato si govorim po tela.Onq den mi razpravq nqma da ti se obajdam utre shtoto nqma da ima ot kade i nqkfi takifa.. shtoto tela mi tfa tela mi onva.. Nai loshot0 e 4e az ne mu vqrvam ama za nishto.. ii napravo se poburkvam. Vse si mislq 4e e tam s nqkoq drugaa i se zabavlqva.. mn mi e gadno.. lele hora imam nujda nqkoi da si pogovorq s nqkoi.. pishete 4e she poludeq.. V momenta summ adski tujnaa.. sedq tuk i samo se qdosvammmmmmmmm .. i ne izdurjam veche

7 точка от правилата
moderated by Coki

Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.