.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

окосмяване.....

edna fr-ka 6te go prai za purvi put v subota i me popita dali e problem tova 4e otdolu e po okosmena i tui kato az sum devstvena i ne mojah da i otg i za tfa se obru6tam kum vas.... zaduljitelno li e momi4eto da e obezkosmeno na sramnite ustni?
    "ПрИяТеЛи ЕфЕкТнИ....ПрЕдАтЕлИ пЕрФЕкТнИ"

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Ем,зависи колко е космата-аз лично се бръсна
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    пред компютъра :)
    казвай и веднага да се бръсне,щото с тоя дето ше го прави ще му стане лошо като я види необръсната

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от pachob
    казвай и веднага да се бръсне,щото с тоя дето ше го прави ще му стане лошо като я види необръсната
    Пфуу, много гнусливи станахме, а?
    Ако пичът е точен, не би трябвало да се притеснява. Ама приятелката ти може поне мъничко да поскъси косъмчетата. Пълното обезкосмяване, особено ако е по-малка, мисля, че не е много препоръчително поради по-големия риск от инфекции при липсата на защита на нежната кожа там и при случайно порязване.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Guest
    естествено,че не е задължително!но за да е приятно и на двамата,може да отиде на козметик с кола маска..тогава ще е още по-добре от колкото да се избрасне..не е препорачително..чувала съм какви ли не истории за брасненето и какви инфекции причинява то

Guest
    сори брЪснене не съм свикнала да пиша на БГ

Абе вие луди ли сте?! Как ще и казвате да се бръсне?! Това е най-гадното нещо, което може да направи. След това космите стават ужасно твърди и се образуват малки пъпчици. Най-добрият вариант е кола маска, но понеже боли много може да се обезкосмява с крем-депилатоар, но само триягълника БЕЗ СРАМНИТЕ УСТНИ!!!

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Ем,зависи колко е космата-аз лично се бръсна
    +1
    offline forever!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от CrazYyY^^^
    Абе вие луди ли сте?! Как ще и казвате да се бръсне?! Това е най-гадното нещо, което може да направи. След това космите стават ужасно твърди и се образуват малки пъпчици. Най-добрият вариант е кола маска, но понеже боли много може да се обезкосмява с крем-депилатоар, но само триягълника БЕЗ СРАМНИТЕ УСТНИ!!!
    именно

Супер фен
    Град
    Панацея

Re: окосмяване.....

Цитирай Първоначално написано от shit happens
    edna fr-ka 6te go prai za purvi put v subota i me popita dali e problem tova 4e otdolu e po okosmena i tui kato az sum devstvena i ne mojah da i otg i za tfa se obru6tam kum vas.... zaduljitelno li e momi4eto da e obezkosmeno na sramnite ustni?
    ДААААААААААААА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

оф вие само като тръгнете да се клатите се сещате да се обезкосмите! Ами думичката наречена ''хигиена''?! Sry че съм груба,но мн се дразня! Един вид да се покажете като мн чистоплътни,а всъщност сте мърли! Не се отнасям към някой конкретно,а към тинейджърите,които разъждават така!

na4i iska6 da kaje6 4e tiq koito ne se obezkosmqvat otdolu bili mrusni?!i ne higieni4ni?! ti me ubi nqkoi mogat i da imat pri4ini za tova... i tfa gi pravi murliovci ... tctctctct

Цитирай Първоначално написано от shit happens
    na4i iska6 da kaje6 4e tiq koito ne se obezkosmqvat otdolu bili mrusni?!i ne higieni4ni?! ti me ubi nqkoi mogat i da imat pri4ini za tova... i tfa gi pravi murliovci ... tctctctct
    Еми щом мислиш така защо не и каза да не се обезкосмява? Защо постваш тема? Самия въпрос на ''твоята приятелка'' съдържа доза отг на въпросите ти към мен? Ако беше нещо супер нормално тогава защо изобщо повдига темата? Съгласна съм,че това не предпазва от инфекций,но от хигиенична гледна точка е правилният избор. Но тогава защо да ги маха след като не иска,ааа??? За да не си каже момчето нещо за нея...хахахаха...оф така мога да споря до у3...

xax se 1

да ги маха!!!!!!!!!! хем на момчето ще му е 10000 пъти по-комфортно (особено ако й прави френска) ии хем момичето няма за какво да се притеснява

emi nqma da i stane nishto ako si gi mahne ..
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

tvaaa ko she vi kostva si mahnete navsqkade kosmite bee malko staranie malko jelanie malko entusazam v tva det praitee..i se pak ne iska li da se haresa na mom4eto s koeto go pravi..ako bqh mom4e ne bih lizal na momi4e s kosmi daje i malki i daje samo tam trqbva si e 4isti4ka be..ne slu4aino se izmislila obezkosmqvaneto hxaha ako she praish neshty pravi go dokrai i ka4estveno.. kvo strah vi e da ne si otrejete putkata li .. zvu4ite mi kato nqkvi 12 godishni ..sorry za negativnoto mnenie nishtu li4noo..ama ponqkoga se nervq ;]
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Ch0c0la73
    tvaaa ko she vi kostva si mahnete navsqkade kosmite bee malko staranie malko jelanie malko entusazam v tva det praitee..i se pak ne iska li da se haresa na mom4eto s koeto go pravi..ako bqh mom4e ne bih lizal na momi4e s kosmi daje i malki i daje samo tam trqbva si e 4isti4ka be..ne slu4aino se izmislila obezkosmqvaneto hxaha ako she praish neshty pravi go dokrai i ka4estveno.. kvo strah vi e da ne si otrejete p****ta li .. zvu4ite mi kato nqkvi 12 godishni ..sorry za negativnoto mnenie nishtu li4noo..ama ponqkoga se nervq ;]
    И аз се дразня като чета мнения, написани на йероглифи, пък и нищо няма да ти коства да пишеш nishtO вместо nischtU, но все пак мерси, че ми разясни, че старание, желание, ентусиазъм в секса =обезкосмяване на някои места. Сигурно сега ще ми заговорите отново за хигиената. Разбирам, че сега е модерно, всички го правят и на момчетата не им е приятно да лапат косми, някои се притесняват, че ще ги зарежат, ако не са обезкосмени, ама престанете вече да намесвате тая хигиена. По темата-въпрос на личен избор и предпочитания, А сега се махам, че вярно започнах да се нервирам
    Don't worry, be happy!

Супер фен
    Град
    Венера
    НЕ.
    Адски яко е - секс с маймуни.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    ne e nujno da gi e obrusnala ama ako ne to pone malko da gi skusi a ne da e kato 4ubaka ot mejduzvezdni voini

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rise_Against
    оф вие само като тръгнете да се клатите се сещате да се обезкосмите! Ами думичката наречена ''хигиена''?! Sry че съм груба,но мн се дразня! Един вид да се покажете като мн чистоплътни,а всъщност сте мърли! Не се отнасям към някой конкретно,а към тинейджърите,които разъждават така!
    Махането на космите се прави от естетическа, а не от хигиенна гледна точка.
    По темата - да ги махне! Не е нормално за момиче да ходи космясало. Все пак годината е 2008.
    ...IN A MISTY VEIL, MISPLACED
    WHERE CASTLES IN THE AIR WILL BE NO LONGER SEEN
    AS SOMETHING OUT OF REACH...

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    ne e nujno da gi e obrusnala ama ako ne to pone malko da gi skusi a ne da e kato 4ubaka ot mejduzvezdni voini

забога.... космите са най-гнусното и противно нещо за мен.. ок създадени са с определена цел но... на някой места наистина е супер гнусно... разбира се ,че трябва да се обезкосми... по-добре не със самобръсначка,ще стане по лошо.. с кола маска или депилиращ гел... или на козметик за най-добре ... не заради друго... не стига,че естетически е по-красиво ,но според мен и доста по хигиенично...особено през летните месеци...

няма правило, че трябва да е гладко избръсната за първия път, но е препоръчително поради факта, че на момчето едва ли ще му е много приятно. апък е въпрос и на лични предпочитания и хигиена
    нека тя си прецени

И аз имам едно такова проблем че, само че аз съм все още детствен, но може скоро да стане нещо, но там ми е въпроса, че махам си космите на половия си орган, но на краката не си ги махам, а това проблем ли е за момичето.

BMW -> Beautiful car!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си