.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Град
    в мечтите ти
    Абе направо си обръснетен и главите и всичко ще ви е наред , секса ще ви върви и ще пръщите от чистота
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    Между краката на майка ти
    Цитирай Първоначално написано от shit happens
    na4i iska6 da kaje6 4e tiq koito ne se obezkosmqvat otdolu bili mrusni?!i ne higieni4ni?! ti me ubi nqkoi mogat i da imat pri4ini za tova... i tfa gi pravi murliovci ... tctctctct
    +1
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

Град
    София / Бургас
    Нищо не е задължително - всеки сам решава какво да прави с тялото си.
    Обезкосмяването е само естетичном, няма нищо общо с хигиената. Целта на хигиената е да те пази от болести, а с обезкосмяване по-скоро можеш да си докараш проблеми, отколкото да си ги спестиш.
    Ако е мъж - ще я 'оправи" независимо дали е обезкосмена или не.

Аз мисля че е по-добре да се оформи малко ...
    Ще дам един пример доста прост
    Когато видиш неква ливада ( с тревки (всякакви)) ще те е страх да влезнеш ... от каде да знаеш кво се крие вътре
    Но пук и като видиш една разорана нива ... само земя ... пък е доста скучно
    Но като видиш едно добре окосено дворче с райграс ти стане хубаво ...
    Незнам по-лесен пример ...
    Иначе на некой места предпочитам да няма ...

абе вие луди ли сте уеее?!?мноъ ясну,че треа да се обрасне...да не сме некви неандерталци да сме кат0 маймуните...
    Life is good , but isn't forever !

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Цитирай Първоначално написано от Rise_Against
    оф вие само като тръгнете да се клатите се сещате да се обезкосмите! Ами думичката наречена ''хигиена''?! Sry че съм груба,но мн се дразня! Един вид да се покажете като мн чистоплътни,а всъщност сте мърли! Не се отнасям към някой конкретно,а към тинейджърите,които разъждават така!
    А ти пък как реши, че като имаш косми си нечистоплътен..... Ми та по твоита логика аз съм най-големия мърльо, защото се чиста само по триъгълника и под мишниците..... Все пак съм мъж...... Божеее на къде отива тва поколение... Че то мъжете станаха по-големи путки от жените... Всеки втори си чисти краката, ръцете... гърдите, корема, гърба....
    Та както и де е не си права.... Космите не са доказателство каква хигена имаш....
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Град
    У нас

Хаха е не .. мен ако питаш добре е да се обезкосми без значение по какъв начин ... Мисля, че на никой няма да му е приятно да има черни, гъсти и дълги косми и той да си вре х*я там ...
    А това за бръсненето, че причинявало инфекции е ебати смеха .. да се махали космите само на триъгълинка.. хаха е ми даите да ходим космати .. Обезкосмявам се изцяло отдолу и до сега не съм имала инфекции от самобръсначката, нито пъпчици (както каза едно момиче, това е въпрос на кожа не е задължително да се случва при всички) Също така съм се чистила с крем (същия ефект като самобръсначката, никаква разлика, само дето можеш много яко да се изгориш с него), пробвала съм с кола маска (ебахти болката .. ходих 2 дена разкрачен, щото не можех да си събера краката от болка хем на козметик ходих ...) и с епилатора съм пробвала ... и то много боли .. Мога да кажа само, че с кола маска и епилатор е по-неприятно, защото се обръщат изключително много косми.Самобръсначката е истината ... верно че космите стават малко по-твърди, ама като се обезкосмявате редовно няма да ви прави впечатление ...

ами не, не е задължително, и никой не миже да и каже задължително да се обезкосми там. Аз мога да кажа само - да, препоръчително е. Интересно ми е на колко год. е тази твоя приятелка, че досега не се е обезкосмявала там,а пък ще прави секс.?
    Ако ще ги маха най добре е да отиде на козметик, и с коламаска и готово. поне 2-3 седмици няма да има грижи. Най-добре да не започва със самобръсначката, защото може да се пореже, инфекции и бля бля, космите стават по дебели, по боцкащи + израстват за 1 ден и всеки ден ще трябва да си ги маха, а това меко казано е досадно. С депилационния крем е същото.
    С епилатор не я съветвам, защото кожата там е много нежна, а космите по грубички и има огромен шанс да се разрани.
    Така, че за мен кола маската е най добрия вариант, обаче тъй като ще и е трудно самичка 1я път най добре на козметик, да види как става и ако прецени може и сама да си я прави вече. Ако искаш повече инфо за домашната коламаска може да ми пишеш на ЛС
    Айде и и пожелай късмет на твойта приятелка.

Град
    Kostinbrod;Sofia
    Абе кофти е да изучаваш джунглата вместо да вършиш по полезни работи
    Човек се учи докато е жив и пак умира глупак.

Супер фен
    Малеее момчетата сте станали много "чувствителни" и претенциозни....

оф вие само като тръгнете да се клатите се сещате да се обезкосмите! Ами думичката наречена ''хигиена''?! Sry че съм груба,но мн се дразня! Един вид да се покажете като мн чистоплътни,а всъщност сте мърли! Не се отнасям към някой конкретно,а към тинейджърите,които разъждават така!
    +1
    When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...

k1m avtorkata 6te kaje6 li kakvo stana
    When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...

Re: окосмяване.....

Цитирай Първоначално написано от shit happens
    edna fr-ka 6te go prai za purvi put v subota i me popita dali e problem tova 4e otdolu e po okosmena i tui kato az sum devstvena i ne mojah da i otg i za tfa se obru6tam kum vas.... zaduljitelno li e momi4eto da e obezkosmeno na sramnite ustni?
    spored men az predpo4itam da sam gladi4ka i e po hybavo yse6taneto ysobedno kato i e za prav pat

МАЦЕ МОЛЯТЕ ПРАТИ Я ПРИ МЕН АЗ ОБИ4АМ КОСМАТИ АМА МН МН мН МН КОСМАТИ АКО ИМАМ НЯКОИ КОСМАТИ ДА ПИШАТ

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Офф да се обръсне ,защото ще е кофти иначе :# пък и ако иска да получи ласки (имам предвит френска) начи . . .

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Бахти въпроса ,ами ако е като горила отдолу да си ги подреже, ако не иска да ги маха,ама по добре да си ги махне или на кола маска или с бръсначаа
    Summer (h)

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    мда .. сългасна съм ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен
    По-добре е да е обезкосмена

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си