- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- окосмяване.....
Абе направо си обръснетен и главите и всичко ще ви е наред , секса ще ви върви и ще пръщите от чистота
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
+1Първоначално написано от shit happens
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Нищо не е задължително - всеки сам решава какво да прави с тялото си.
Обезкосмяването е само естетичном, няма нищо общо с хигиената. Целта на хигиената е да те пази от болести, а с обезкосмяване по-скоро можеш да си докараш проблеми, отколкото да си ги спестиш.
Ако е мъж - ще я 'оправи" независимо дали е обезкосмена или не.
Аз мисля че е по-добре да се оформи малко ...![]()
Ще дам един пример доста прост![]()
Когато видиш неква ливада ( с тревки (всякакви)) ще те е страх да влезнеш ... от каде да знаеш кво се крие вътре![]()
![]()
![]()
Но пук и като видиш една разорана нива ... само земя ... пък е доста скучно
Но като видиш едно добре окосено дворче с райграс ти стане хубаво ...
Незнам по-лесен пример ...
Иначе на некой места предпочитам да няма ...
абе вие луди ли сте уеее?!?мноъ ясну,че треа да се обрасне...да не сме некви неандерталци да сме кат0 маймуните...
![]()
![]()
![]()
![]()
Life is good , but isn't forever !
А ти пък как реши, че като имаш косми си нечистоплътен..... Ми та по твоита логика аз съм най-големия мърльо, защото се чиста само по триъгълника и под мишниците..... Все пак съм мъж...... Божеее на къде отива тва поколение... Че то мъжете станаха по-големи путки от жените... Всеки втори си чисти краката, ръцете... гърдите, корема, гърба....Първоначално написано от Rise_Against
Та както и де е не си права.... Космите не са доказателство каква хигена имаш....![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Хаха е не .. мен ако питаш добре е да се обезкосми без значение по какъв начин ... Мисля, че на никой няма да му е приятно да има черни, гъсти и дълги косми и той да си вре х*я там ...
А това за бръсненето, че причинявало инфекции е ебати смеха .. да се махали космите само на триъгълинка.. хаха е ми даите да ходим космати .. Обезкосмявам се изцяло отдолу и до сега не съм имала инфекции от самобръсначката, нито пъпчици (както каза едно момиче, това е въпрос на кожа не е задължително да се случва при всички) Също така съм се чистила с крем (същия ефект като самобръсначката, никаква разлика, само дето можеш много яко да се изгориш с него), пробвала съм с кола маска (ебахти болката .. ходих 2 дена разкрачен, щото не можех да си събера краката от болка хем на козметик ходих ...) и с епилатора съм пробвала ... и то много боли .. Мога да кажа само, че с кола маска и епилатор е по-неприятно, защото се обръщат изключително много косми.Самобръсначката е истината ... верно че космите стават малко по-твърди, ама като се обезкосмявате редовно няма да ви прави впечатление ...
ами не, не е задължително, и никой не миже да и каже задължително да се обезкосми там. Аз мога да кажа само - да, препоръчително е. Интересно ми е на колко год. е тази твоя приятелка, че досега не се е обезкосмявала там,а пък ще прави секс.?
Ако ще ги маха най добре е да отиде на козметик, и с коламаска и готово. поне 2-3 седмици няма да има грижи. Най-добре да не започва със самобръсначката, защото може да се пореже, инфекции и бля бля, космите стават по дебели, по боцкащи + израстват за 1 ден и всеки ден ще трябва да си ги маха, а това меко казано е досадно. С депилационния крем е същото.
С епилатор не я съветвам, защото кожата там е много нежна, а космите по грубички и има огромен шанс да се разрани.
Така, че за мен кола маската е най добрия вариант, обаче тъй като ще и е трудно самичка 1я път най добре на козметик, да види как става и ако прецени може и сама да си я прави вече. Ако искаш повече инфо за домашната коламаска може да ми пишеш на ЛС![]()
Айде и и пожелай късмет на твойта приятелка.
Абе кофти е да изучаваш джунглата вместо да вършиш по полезни работи![]()
Човек се учи докато е жив и пак умира глупак.
Малеее момчетата сте станали много "чувствителни" и претенциозни....![]()
![]()
+1Първоначално написано от Rise_Against
![]()
When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...
k1m avtorkata 6te kaje6 li kakvo stana![]()
![]()
When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...
spored men az predpo4itam da sam gladi4ka i e po hybavo yse6taneto ysobedno kato i e za prav patПървоначално написано от shit happens
МАЦЕ МОЛЯТЕ ПРАТИ Я ПРИ МЕН АЗ ОБИ4АМ КОСМАТИ АМА МН МН мН МН КОСМАТИ![]()
![]()
АКО ИМАМ НЯКОИ КОСМАТИ ДА ПИШАТ
![]()
![]()
Офф да се обръсне ,защото ще е кофти иначе :# пък и ако иска да получи ласки (имам предвит френска) начи . . .
Бахти въпроса ,ами ако е като горила отдолу да си ги подреже, ако не иска да ги маха,ама по добре да си ги махне или на кола маска или с бръсначаа
![]()
![]()
Summer (h)
мда .. сългасна съм ..Първоначално написано от Rise_Against
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
По-добре е да е обезкосмена