Хаха е не .. мен ако питаш добре е да се обезкосми без значение по какъв начин ... Мисля, че на никой няма да му е приятно да има черни, гъсти и дълги косми и той да си вре х*я там ...
А това за бръсненето, че причинявало инфекции е ебати смеха .. да се махали космите само на триъгълинка.. хаха е ми даите да ходим космати .. Обезкосмявам се изцяло отдолу и до сега не съм имала инфекции от самобръсначката, нито пъпчици (както каза едно момиче, това е въпрос на кожа не е задължително да се случва при всички) Също така съм се чистила с крем (същия ефект като самобръсначката, никаква разлика, само дето можеш много яко да се изгориш с него), пробвала съм с кола маска (ебахти болката .. ходих 2 дена разкрачен, щото не можех да си събера краката от болка хем на козметик ходих ...) и с епилатора съм пробвала ... и то много боли .. Мога да кажа само, че с кола маска и епилатор е по-неприятно, защото се обръщат изключително много косми.Самобръсначката е истината ... верно че космите стават малко по-твърди, ама като се обезкосмявате редовно няма да ви прави впечатление ...