.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: ;(

;(

Преди два дни на даскало когато имахме свободен 7ми и 9ти клас бяхме в коридора.Имаше събрани на 1 място около 20тина момчета и момичета.Постоянно ме гледаха ,абе всички ме гледат като че ли съм някав дявол само знам че един ме харесвал уж ама той учи другаде.Значи преди два дни когато бяхме на коридора и те ме викаха постоянно аз незнаех че точно мен ама се го помислих де и отидох изненадана закво ме викат да не би някой да ме вика и те да ми предадат или нещо такова и една шматка дет е супер висока ми вика"шш с черния потник ела тука" и аз отивам учудена закво съм им(бтв имаше едно момче дет постоянно ме гледа..не постоянно де но нз може да не ме харесва,а имаше един ден първия срок дет го бутнаха в мен както и да е)и отивам аз и един гадняр ми вика шш ти моиш ли да праиш така : и започна да плюе на земята до мене и всички се смяха включително и тва момче дет един ден го бутнаха в мене аз си мислех че ме харесва ама жестоко съм се лъгала. кой ще ме хареса пффф.. Та почувствах се супер ужасно,комплексирана,тръгн ах си при мойте фр и се прая че се смея но всъщност съм комплексирана,аз нито ги познавам нито нищо,и незнам как да се държа с тях,днеска цял ден ги избягвах,охх дайте ми савети моля ви те всички пред мене се хилят кат ненурмални и ме викнаха само заради тази глупост а аз..тъпата не тряаше до ходя:@ оффф..

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Казваш да ви е*а Пу*ката Май*а

to4no tegli6 im po nqkolko i gotovo
    Тази, която бе егоистка...
    Тази, която бе жестока към другите,
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    остана без мечти и разруши света.
    Но тази, която беше себе си...
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

апф ... детски работи ... да ти не пука

Супер фен
    Град
    Панацея
    поръчай си от нета тениска, на която пише "плюя на вас, балъци куци" да видим
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    дупката на геврека

Re: ;(

Цитирай Първоначално написано от mishkata94_
    вика шш ти моиш ли да праиш така : и започна да плюе на земята до мене
    ти що не пита "А ти моиш ли да прайш като вятара?"

Град
    Hate City Sofia.
    Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    апф ... детски работи ... да ти не пука
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Не се научихте да слагате точки и запетайки мамичката му ...
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Град
    Dreamland Varna
    Някой те е нареждал и си праят ташакк, и виждат че нищо не можеш да им направиш затва ти се смеят! Я да ги наредиш следващия път, извикай и приятелите си и ги оправете едно хубаво, тцтц
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

щом те закачат значи си им интересна с нещо, а това значи че си повече от тях .Нема от каво да се притесняваш

Re: ;(

Цитирай Първоначално написано от mishkata94_
    Преди два дни на даскало когато имахме свободен 7ми и 9ти клас бяхме в коридора.Имаше събрани на 1 място около 20тина момчета и момичета.Постоянно ме гледаха ,абе всички ме гледат като че ли съм някав дявол само знам че един ме харесвал уж ама той учи другаде.Значи преди два дни когато бяхме на коридора и те ме викаха постоянно аз незнаех че точно мен ама се го помислих де и отидох изненадана закво ме викат да не би някой да ме вика и те да ми предадат или нещо такова и една шматка дет е супер висока ми вика"шш с черния потник ела тука" и аз отивам учудена закво съм им(бтв имаше едно момче дет постоянно ме гледа..не постоянно де но нз може да не ме харесва,а имаше един ден първия срок дет го бутнаха в мен както и да е)и отивам аз и един гадняр ми вика шш ти моиш ли да праиш така : и започна да плюе на земята до мене и всички се смяха включително и тва момче дет един ден го бутнаха в мене аз си мислех че ме харесва ама жестоко съм се лъгала. кой ще ме хареса пффф.. Та почувствах се супер ужасно,комплексирана,тръгн ах си при мойте фр и се прая че се смея но всъщност съм комплексирана,аз нито ги познавам нито нищо,и незнам как да се държа с тях,днеска цял ден ги избягвах,охх дайте ми савети моля ви те всички пред мене се хилят кат ненурмални и ме викнаха само заради тази глупост а аз..тъпата не тряаше до ходя:@ оффф..
    Пресели се в друг град. По възноожност - на няколко хиляди километра оттук.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Според мене само са се закачали. Нали не са те наплюли тебе? А ти що не се изплю до него и не му каза "Ми да, мога!" ?

Животът е адът описан в Библията!

еее дечковски работи какво толкова станало и аз не знам бъзик като бъзик

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Според мене само са се закачали. Нали не са те наплюли тебе? А ти що не се изплю до него и не му каза "Ми да, мога!" ?
    +1
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

1 и 7 точка от правилата

Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си