.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Въпрос относно изключването на компа

Значи сега в момента като дам да изключа компа ми се появява ето така:

а преди по едно време ми се изключваше ето така:

Та въпроса ми е как мога да го напрая пак да се изключва по втория начин защото така ми беше много по удобно

преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал преинстал
    и всре пак ако не си ме разбрал:преинстал
    JIVEI SI JIVOTA KAKVOTO I DA STAVA!

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.
    TIMESHOY ти малоумен ли си какво си го написъл хиляда пъти ДРАЗНИШ

Извинявай TIMESHOY ама ти пълен идиот ли си ? Каточили не сам преинсталирвал и пак си е с това меню, а аз искам да е с другото и ми казаха, че от някаде имало настройка да се направи.

Град
    На изток от рая
    Опитай:
    Дясно копче -> Properties -> Themes и там го сложи на Windows XP и дай ОК,ако не се оправи пиши пак.

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Цитирай Първоначално написано от aciko
    Опитай:
    Дясно копче -> Properties -> Themes и там го сложи на Windows XP и дай ОК,ако не се оправи пиши пак.
    Ох незнам дали сте ме разбрали, защото на мене ми е сложено на Windows XP там.Значи като искам да изключа компа и ми се появява това което е на пържата картинка, а аз искам да знам как да го направя да се появява като на втората а от Дясно копче -> Properties -> Themes - >Windows XP ми е направено но не се появява като на втората картинка

moje da e stanalo ot updeiti .. ako se e updeitvam avtomati4no..
    16.07.08 Parkour и Free Run
    Перник 19 часа пред пощата
    Който има какво да покаже да заповяда
    PSJ RuLz

Цитирай Първоначално написано от shweppsy
    moje da e stanalo ot updeiti .. ako se e updeitvam avtomati4no..
    Не виж сега значи преинсталираха ми компа и като ми върнаха като дам да се изключва беше като на втората картинка и ми беше много удобно после след време пак го преинсталираха и си беше с менюто което е на първата картинка, а аз искам да е като на втората и ми казаха, че имал някаква настройка и така се правело.

Ам... тва се появява от настройки.. аз така си ги бях разбърникала и ми се смени видът на някои менюта, точно като това.... Само че.. проблемът е, че не помня кои бяха настройките и не съм оправила и моя проблем.. Не че е проблем, де.. Но, мен ако питаш, така ти е мн по - удобно, не си свикнал с картинката просто, опциите са си сущите и не се налага да ги сменяш от менюто.. Ако искаш пробвай system restore Дано да се оправи, ако държиш Успех
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Град
    На изток от рая
    Цитирай Първоначално написано от Otka4eniq
    Опитай:
    Ох незнам дали сте ме разбрали, защото на мене ми е сложено на Windows XP там.Значи като искам да изключа компа и ми се появява това което е на пържата картинка, а аз искам да знам как да го направя да се появява като на втората а от Дясно копче -> Properties -> Themes - >Windows XP ми е направено но не се появява като на втората картинка
    Значи вместо Windows XP , даваш Windows Classic

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Цитирай Първоначално написано от Otka4eniq
    Опитай:
    Значи вместо Windows XP , даваш Windows Classic
    И класик да дам пак по първия начин се изключва.
    Преди ми беше тема Windows Xp и ми беше като на втората картинка

Значи влизаш в Контрол панел - Потребителски акаунти - Промени начина по който потрбителите влизат и излизат - и слагаш отметка на първото - Използване на екрана за приветствие.Успех

Мега фен
    Град
    SF
    И аз така веднъж нещо направих и по същия на4ин ми се сбъгяса.. Само 4е аз съм свикнала с този на4ин, който ти е от първата картинка, а незнайно как се полу4и другото.. Сигурно има някъв трик, ама аз се вбесих и преинсталнах уиндоуса и си реших генерално проблема

Робинята на Quench

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.
    Йеп тема от Юни

Супер фен
    ъъъъъ толкос ли си тъп/а

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си